2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:15

18.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutov odjel ze hřiště favorita s prázdnou, Libiš stále stíhá čelo


Branky


0

Fotbalisté Sokola Libiše v sobotu přivítali na svém hřišti o záchranu bojující Chomutov, proti kterému potvrdili roli papírového favorita. Domácí vstřelili obou poločasech jeden gól a nakonec zvítězili 2:0. Chomutov se sice po porážce v Libiši stále nachází mimo sestupové pásmo, na čtrtnáctý Vilémov má ovšem náskok pouhých dvou bodů. Sokol se naopak po zisku tří bodů dotáhl na Kladno a Český Brod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výkopu utkání předcházela v Libiši minuta ticha

Před začátkem utkání mezi Libiší a Chomutovem se oba týmy seřadily ve středovém kruhu, aby uctili památku Jiřího Pospíšila. Úvod zápasu toho příliš nenabídl a hráči obou táborů se prezentovaly dlouhými nakopávanými míči, které končily buď na obráncích nebo brankářích, kteří mohli v klidu rozehrávat.

 

 

Libiš si vytvořila územní převahu, nic z ní ale kromě nepřesné střely zpoza šestnáctky a dvou pokusů uvnitř pokutového území do náruče brankáře Radka Zaťka vytěžit nedokázala. Na opačné straně mohl po půlhodině hry udeřit jako blesk z čistého nebe Chomutov.

 

 

Následná střela z hranice malého pokutového území ale skončila na brankářovi Martinovi Jungrovi, který předvedl fantastický reflexivní zákrok a vleže přízemní pokus jednoho z hostujících hráčů vyrazil na rohový kop. Za necelé tři minuty nakonec gól padl, jenže na opačné straně hřiště.

 

 

Jan Kopta se ujal v blízkosti půlící čáry rozehrávky standardní situace, jenže míč vzápětí namazal pouze na kopačku jednoho z fotbalistů domácí Libiše, která vzápětí rozjela ve středu hřiště rychlý protiútok a po nádherném obloučku za obranu se ocitl v obrovské šanci Ivan Baratynskyy, který tvrdou střelou z pravé strany šestnáctky zamířil k bližší tyči a pravačkou nedal Radkovi Zaťkovi šanci.

Chomutov doplatil na nepřesnou koncovku

Chomutov vstoupil do druhého poločasu skvěle a po krásném protiútoku se ocitl v obrovské šanci, když se jeden z hostujících fotbalistů na levém křídle krásně uvolnil přes tři protihráče a běžel sám na bránu, jenže jeho následná přízemní diagonální střela z levé strany šestnáctky zamířila daleko vedle vzdálenější pravé tyče.

 

 

Na opačné straně mohl po nádherné kolmé přihrávce od skvěle hrajícího Ivana Baratynskyyho udeřit Tomáš Petr, který se taktéž řítil sám na bránu, jeho následný pokus ale pro změnu zneškodnil fantastickým zákrokem Radek Zaťko, jenž se vrátil do Chomutova na podzim zpět z hostování v Mostu.

 

 

Fotbalisté Chomutova se s nepříznivým vývojem utkání snažili marně něco udělat a po necelé hodině hry inkasovali druhý gól. Pavel Bolina v blízkosti středového kruhu rozehrál standardní situaci a do šestnáctky poslal vysoký centr, po kterém Ivan Baratynskyy vyhrál osobní souboj s vybíhajícím brankářem Radkem Zaťkem a míč vzápětí dorazil do prázdné brány Patrik Zuskin.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl (trenér): „Velká pochvala pro úplně celé mužstvo, získali jsme s absolutní jistotou tři body. Musím smeknout před kluky, někteří měli zdravotní problémy a nezaujatý divák by to na nich ani nepoznal. Byli jsme fotbalovější, zasloužili jsme si vyhrát i vyšším rozdílem. Za úvodní tři jarní kola jsme získali šest bodů a držíme si pozici v první šestce, ve všech zápasech jsme odvedli dobré výkony, pouze v Souši jsme nebyli tak produktivní jako soupeř, s herním projevem můžeme být spokojení. Všichni odvádějí maximum, ať hrají deset nebo devadesát minut, vážím si odvedených výkonů u hráčů, kteří přicházejí do rozehraných zápasů.“




Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Jungr [-] - O. Kolísek [-] , P. Dušek [-] (74. J. Bezděk [-] ) , I. Baratynskyy [-] , T. Chlapec [-] (65. J. Prieložný [-] ) , J. Škoda [-] , M. Houžvička [-] , T. Petr [-] (87. M. Šobr [-] ) , P. Zuskin [-] , R. Čadek [-] (88. T. Kvída [-] ) , P. Bolina [-] (71. M. Řepka [-] )

FC Chomutov
R. Zaťko [-] - T. Kunart [-] , J. Kopta [-] (83. J. Fořt [-] ) , J. Čížkovský [-] , P. Janošík [-] (58. D. Váňa [-] ) , M. Klimeš [-] , M. Vait [-] , J. Polcar [-] , D. Zahradník [-] , M. Dolejška [-] , M. Grubiša [-]

ŽK: 15. D. Zahradník , 24. T. Kunart , 61. M. Dolejška .
Hráči zápasu: M. Jungr , I. Baratynskyy , P. Bolina .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Simbartl Václav - CIHLÁŘ Jan, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.