T. Hrdlička 49. (p.)
1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní souboj Českého Brodu s vedoucím celkem tabulky rozhodly penalty


Branky


49. T. Hrdlička (p.) - 37. D. Šraga
0

ČESKÝ BROD - Fotbalisté Českého Brodu přivítali v úvodu jarní části soutěže na svém hřišti vedoucí Lovosice, se kterými po devadesáti minutách stejně jako na začátku sezóny remizovali a osudu utkání musely rozhodnout penalty, ve kterých byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání ve znamení dobře fungujících obranných řad

Hráči obou týmů vstoupili do utkání opatrně, a když už se vydali směrem vpřed, tak jejich útoky končily na dobře zorganizované obraně soupeře. Úvodních pětačtyřicet minut směřovalo k bezbrankové remíze, tu ovšem protrhl osm minut před přestávkou David Šraga, který se skvěle zorientoval v pokutovém území a zamířil přesně do černého.

Český Brod po přestávce přichystal bleskovou odpověď

Domácí hráči Českého Brodu vstupovali do druhého poločasu s jednobrankovým mankem, to se jim ovšem podařilo velice rychle smazat, když byl ve 48. minutě faulován v pokutovém území pronikající záložník Jan Lukeš a následnou penaltu proměnil Tomáš Hrdlička.

 

Ačkoliv se domácím podařilo dotáhnout náskok svého soupeře, krátce po vyrovnávacím gólu jim poskytli velkou výhodu. Jindřich Stejskal zmařil taktickým faulem rychlý protiútok Lovosic, které se mohly řítit samy na bránu, a za svůj zákrok uviděl okamžitě červenou kartu.

 

Hosté ovšem početní výhodu nevyužili, a tak na řadu přišli pokutové kopy, na kterých má obrovskou zásluhu domácí brankář Martin Otáhal. Český Brod získal alespoň bod, zatímco hosté z Lovosic se po výhře na penalty 4:3 radovaly z prvního jarního vítězství.



Ohlasy k zápasu



ASK Lovosice
Karel Zuna (trenér): „Domácí potvrdili, že mají velice silný tým, proti kterému jsme usilovali o tři body, nakonec ale máme po penaltách a štěstí alespoň dva."



Sestavy


SK Český Brod
M. Otáhal [-] - Z. Šmejkal [-] (88. R. Jiroušek [-] ) , P. Zdeňka [-] , M. Smola [-] , J. Balík [-] - J. Stejskal [-] , O. Walter [-] (58. V. Marek [-] ) , T. Hrdlička [-] , M. Medek [-] , J. Lukeš [-] (67. J. Makovský [-] ) - Š. Kacafírek [-] (80. D. Fikejz [-] )

ASK Lovosice
F. Marek [-] - P. Stejskal [-] , J. Procházka [-] - M. Faust [-] (83. D. Procházka [-] ) , A. Holub [-] (88. M. Svoboda [-] ) , D. Šraga [-] , K. Kratochvíl [-] (78. P. Výborný [-] ) - J. Svátek [-] - D. Čížek [-] (68. M. Kočí [-] ) , M. Obrtlík [-] , V. Schön [-]

ŽK: 7. J. Lukeš , 32. J. Balík , 71. Z. Šmejkal - 9. J. Svátek , 16. A. Holub , 49. M. Obrtlík , 50. V. Schön , 90. P. Stejskal . ČK: 54. J. Stejskal .
Hráči zápasu: M. Otáhal .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: Rais Ondřej - MRKÁČEK Michal, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.