3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké Mýto potvrdilo výhru v závěru zápasu


Branky


0

Zajímavý zápas se odehrál ve Vysokém Mýtě, které hostilo Nový Bor. Hosté z Nového Boru přispěli ke kvalitě utkání dobrým výkonem, který musel podpořit výborný domácí gólman Zavřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas vyhráli domácí

Obě mužstva vstoupila do zápasu s odhodláním bodovat a tak se odehrávalo divácky atraktivní představení. Hosté byli lepší na míč a po většinu času se drželi na domácí polovině. Jenomže maximálně po vápno. A tak si první šanci vypracovali domácí v 13.minutě, kdy se po zaváhání hostující obrany dostal k zakončení Motl. Postupem času bylo Mýto tím lepším týmem a hosté se začali bránit. Přicházeli i šance, ale trefit bránu hostí byl pro domácí problém. V 38.minutě se domácím povedl rohový kop, kdy si na zadní tyči počkal na míč domácí Hock a přesnou střelou k tyči nedal gólmanovi Blumenttritovi šanci. Domácí tým se tak ujal vedení 1:0, které udržel až do konce prvního poločasu.

V druhém poločase Mýto potvrdilo svou výhru

Na začátku druhého poločasu byla vidět snaha hostí o vyrovnání, ale jejich akce byly křečovité a nedotažené do konce. I přes veškerou snahu se hostujícím hráčům moc nedařilo. Ale i přesto hosté mohli vyrovnat. v 53.minutě se k trestňáčku postavil zkušený Janů a poslal krásnou střelu na domácí bránu. Jenomže gólman Zavřel se vyšponoval a fantastickým zákrokem zabránil gólu ve své síti. V 76.minutě přihrál domácí Motl Štěpánkovi, který se šikovně ve vápně uvolnil a přesným zakončením poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. V 83.minutě přišel další nádherný moment utkání, kdy se opřel do míče domácí Tomášek a vyhnal všechny pavouky z horního růžku hostující brány. Domácí Vysoké Mýto tak vyhrálo 3:0 a opět se posunulo v tabulce výš.




Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Vedoucí mužstva Jiří Koukol: Zápas se domácímu Mýtu herně velice povedl a odměnou mu jsou tři body. Ve vyrovnané tabulce se posouváme výše na pozice, kde jsme se chtěli pohybovat. V posledním zápase ve středu v Turnově se bude hrát o konečné umístění a doufáme, že to bude do čtvrtého místa a to by bylo nejlepší zakončení Mýta v divizi v historii SK Vysoké Mýto.

FC Nový Bor
Spolupracovník redakce Jiří Obrovský: Zápas jsme začali dobře a drželi jsme se na půlce domácích. Jenomže se nám gól vstřelit nepodařilo a v druhé polovině poločasu domácí převzali iniciativu. V druhém poločase jsme si mysleli, že bychom na soupeře vlétli, ale nějak se nám to nepodařilo. Domácí podržel gólman, ale jejich výhra je zasloužená.



Sestavy


SK Vysoké Mýto
E. Zavřel [-] - M. Žák [-] , M. Hock [-] , L. Živný [-] , L. Trnka [-] - J. Dvořák [-] (69. L. Kopřiva [-] ) , D. Motl [-] (77. F. Wimmer [-] ) , P. Tomášek [-] - P. Štěpánek [-] (85. M. Fišer [-] ) , L. Mach [-] (88. V. Valášek [-] ) , R. Fikejz [-]

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - P. Hauer [-] (46. J. Frömmel [-] ) , L. Čurgali [-] , R. Mach [-] , F. Šimoník [-] - T. Janů [-] , P. Hoke [-] , L. Kubeš [-] , Z. Pekař [-] , P. Stromecký [-] - J. Černý [-]

ŽK: 29. D. Motl , 63. J. Dvořák , 64. L. Živný .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Hůlka Lukáš - NOVÁK Michal, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.