1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V závěru zápasu vystřelil tři body pro Mýto Fikejz


Branky


0

Desáté Vysoké Mýto hostilo sedmý Jablonec nad Jizerou a oba týmy potřebovaly body jako sůl. Tomu odpovídala i důležitost utkání, ve kterém obě mužstva hrála o body až do samotného závěru.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Vstup do zápasu se lépe podařil domácímu mužstvu, které si vytvořilo i první brankové příležitosti. Už v 9.minutě napřáhl ke střele domácí Tomášek, ale jeho rána mezi tři tyče nezamířila. V 20.minutě napodobil Tomáška Wimmer a tak hostující bránu netrefil. Na míči jsou lepší hosté, ale do vyložených šancí se nedostávají. Až konečně po půlhodině hry se do dobré šance dostali i hosté, když se na hranici vápna uvolnil Zemánek, ale i jeho střela zamířila těsně nad bránu domácího gólmana Zavřela. V závěru poločasu se do dobré střelecké pozice dostal domácí kanonýr Fikejz, ale jeho ránu srazil hostující bek na roh. V prvním poločase se ani jednomu z mužstev, branku vstřelit nepodařilo a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Druhý poločas i zápas rozhodl v závěru Fikejz

I druhý poločas se podobal hodně tomu prvnímu a obě mužstva se snažila o vstřelení branky. Domácí tým poslal na hřiště čerstvého Macha, který se po hodině hry dostal k zakončení. Po dobré přihrávce od Motla, dostal Mach trošku volného prostoru a toho využil k přesné střele, kterou ovšem hostující gólman Repáň vytáhl na roh. V 70.minutě domácí stoper Kopřiva tak dlouho váhal s rozehrávkou, až mu míč sebral hostující Rozkovec a běžel sám na gólmana Zavřela. Domácí gólman Zavřel předvedl fantastický zákrok a střelu Rozkovce vyrazil na roh. A tak celý zápas rozhodla 83.minuta. Autové vhazování si zpracoval domácí kanonýr Fikejz, obtočil se kolem domácího Halamy a přesnou ránou obstřelil hostujícího gólmana Repáně. Domácí tým se ujal vedení 1:0 a hostům moc času na srovnání nezbývalo. Ale jednu šanci si ještě nakonec v samotném závěru Jablonec vypracoval. K míči se dostal výborně hrající Rozkovec, ale jeho křížná střela minula domácí bránu. Zápas tak vyhrálo domácí Vysoké Mýto, protože na rozdíl od hostí dokázalo vstřelit branku.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Vedoucí mužstva Jiří Koukol: Zápas skončil 1 : 0 a Mýto si tak připsalo důležité tři body. K dalšímu zápasu zajíždíme v neděli do Trutnova, kterému se na jaře moc nedaří a tak bude snaha si nějaké body odsud odvézt a upevnit si pozici v horní polovině tabulky.

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Vedoucí mužstva David Holman: Do Mýta jsme přijeli bodovat a bylo k tomu blízko. Úvodních deset minut patřilo domácím, ale bez efektu, pak jsme začali hrát a po celý zápas jsme byli lepší na míči a v kombinaci. Bohužel v koncovce se trápíme a nedokázali jsme proměnit žádnou z šancí.



Sestavy


SK Vysoké Mýto
E. Zavřel [-] - M. Hock [-] , L. Živný [-] , L. Kopřiva [-] , M. Žák [-] - J. Dvořák [-] , F. Wimmer [-] (46. L. Mach [-] ) , D. Motl [-] (75. R. Konečný [-] ) , P. Tomášek [-] - P. Štěpánek [-] (81. L. Benda [-] ) , R. Fikejz [-] (87. V. Valášek [-] )

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
L. Repáň [-] - J. Halama [-] , J. Macháček [-] , M. Štemberk [-] (78. A. Nesládek [-] ) , J. Zemánek [-] (89. J. Chropůvka [-] ) , D. Sedláček [-] , K. Krejčík [-] , O. Rozkovec [-] , P. Šulc [-] (70. P. Žitka [-] ) , M. Štěpánek [-] , D. Skuhravý [-]

ŽK: 50. M. Žák , 90. E. Zavřel - 16. D. Skuhravý , 64. O. Rozkovec , 73. J. Zemánek .
Hráči zápasu: R. Fikejz - O. Rozkovec .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Kubec Václav - ŠTRINCL Pavel, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.