Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 10:15

24.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

4.0

Jídlo

2.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

10.0

Olympia v zápase kola potvrdila svou suverenitu


Branky


7. R. Jukl (p.) , 44. R. Jukl , 49. R. Jukl , 72. R. Korba , 86. R. Korba
0

V zápase kola hostila první Olympia Hradec Králové páté Vysoké Mýto. Hosté se představili sympatickým otevřeným fotbalem, který ovšem hodně pomohl domácímu týmu. Sto padesát přítomných diváků vidělo pět krásných branek, Hattrick, i úspěšný návrat střelce Olympie po zranění.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olympia skórovala v úvodu i v závěru prvního poločasu

Domácí tým se od začátku zápasu ujal režie hry. V šesté minutě přišla průniková přihrávka do vápna na dobře postaveného Očovana, kterého nešikovně zfauloval hostující Živný a rozhodčí odpískal pokutový kop. K penaltě se postavil mladý Jukl a bezpečně ji proměnil. Domácí se ujali vedení 1:0. Olympia se marně snažila o dobytí hostující brány a povedlo se jim to až v závěru poločasu. V 42.minutě se hosté po standardce dostali třikrát k zakončení, ale nic z toho nebylo. V 44.minutě rozjel parádní akci s narážečkou po levé straně domácí Ptáček. Dostal se až do vápna a přihrál doprava na nabíhajícího Jukla. Juklovi se povedl parádní oblouček, který zapadl pod břevno brány Vysokého Mýta. Domácím se tak podařila druhá branka do šatny a první poločas tak vyhráli 2:0.

V druhém poločase završil Jukl Hattrick

Vstup do druhého poločasu měl opět lepší domácí tým. V 48.minutě zahrávali domácí rohový kop. Po jeho zahrání se míč několikrát odrazil a Očovan přenechal míč Juklovi, která z hranice vápna poslal přesnou přízemní střelu k tyči hostující brány. Jukl tak završuje svůj hattrick a posílá svůj tým do tříbrankového vedení. Domácí mají průběh druhého poločasu pevně v moci a hostům toho moc nedovolují. V 68.minutě se dostává na hřiště uzdravený kanonýr Olympie Korba a nepotřeboval ani čtyři minuty, aby se uvedl brankou. Hostující gólman vyhodil míč na svého stopera, který ovšem zaváhal. Domácí hráči mu míč sebrali a zleva přišla přihrávka na nabíhajícího Korbu, který míč protlačil přes gólmana Zavřela do sítě. V 86.minutě se domácím podařila krásná akce po levém křídle, kdy se jejich hráč propracoval až brankové čáře a přihrávkou pod sebe našel Korbu, který završil skóre utkání na 5:0.



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Spolupracovník redakce František Bárta st.: Hlavně v druhém poločase jsme ukázali, že máme zápas pevně v rukou a nepřipustili jsme žádné komplikace. Hosté se snažili sympaticky hrát otevřený fotbal, ale do žádné velké šance jsme je nepustili.




Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - SEVERÝN Vojtěch, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.