0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

23.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas kola rozhodla branka Hundáka


Branky


0

V zápase kola se utkal třetí Dvůr Králové nad Labem s druhými Živanicemi. Živanice ještě nikdy v Dvoře nevyhrály a tuto sérii chtěly prolomit. Nádherná návštěva 400 diváků, viděla pěkné fotbalové představení, ze kterého mohlo vyjít vítězně kterékoliv z obou mužstev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl

Celý první poločas byl bojem o každý kousek volného místa s minimem brankových příležitostí. Domácí tým byl ovšem aktivnější a vytvořil si i první šanci v zápase. Po rohu domácích a přesné hlavičce zachraňoval na brankové čáře hostující bek. Hosté předváděli výborné vedení míče a perfektní zpracování, ale i do další šance se dostali domácí. Jenomže tentokrát akci zmařil výborný Volšík v bráně hostí. První poločas tak byl ve znamení perfektní obranné činnosti hostí a marné snahy domácího mužstva vstřelit gól. Hosté si v průběhu prvního poločasu nevypracovali ani jednu gólovku.

Zápas rozhodla branka v úvodu druhého poločasu.

I druhý poločas začali lépe domácí a snažili se útočit do pevné obrany Živanic. V 53.minutě měl míč na kopačce domácí gólman Vaníček a přemýšlel, komu ho rozehraje. Nevšiml si, že je poblíž něj hostující Hundák, který ho hned napadal, sebral mu míč a vstřelil gól. Hosté se tak v podstatě z ničeho ujali vedení 0:1 a bylo na domácích, aby ještě více zvýšily svou aktivitu. Domácí trenér dělal co mohl, aby jeho tým alespoň vyrovnal. Poslal do hry čerstvé síly a Dvůr si vytvořil tlak. Až do konce zápasu si domácí vytvořili minimálně čtyři jasné gólové šance, ale hosty držel nad vodou výbornými zákroky gólman Volšík. A navíc domácí hráči dvakrát netrefili prázdnou bránu. Prostě se střelecká smůla přilepila na kopačky domácích střelců a tak si Živanice po výsledku 0:1 odvezly z Dvora Králové všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Trenér Pavel Matějka: Ve vyrovnaném prvním poločase jsme si vytvořili dvě jasné gólové šance, ale bohužel jsme je neproměnili. Obraz hry se nezměnil ani v druhém poločase a tak zápas rozhodla individuální chyba našeho brankaře. I v druhém poločase jsme si vytvořili minimálně čtyři šance ke skórování, ale hosty podržel jejich výborný gólman Volšík. Ale myslím si, že hráči splnili vše, co jsme po nich chtěli a podali výborný kolektivní výkon. Hosté neměli ani jednu gólovku a přesto si vezou tři body.




Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - M. Hruška [-] (68. M. Voldán [-] ) , O. Janouch [-] , J. Rejl [-] , P. Tomeš [-] , J. Podolník [-] , T. Picha [-] (86. R. Vágner [-] ) , V. Pavlásek [-] , M. Kruliš [-] , O. Vaníček [-] , D. Vitebský [-] (74. M. Otradovský [-] )

TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - J. Novák [-] , P. Motyčka [-] , M. Ferčák [-] - O. Herzán [-] , J. Sůra [-] , O. Ujec [-] (82. L. Polák [-] ) , M. Hundák [-] (87. O. Novotný [-] ) , J. Janecký [-] , R. Gorol [-] - T. Kakrda [-] (90. D. Mayer [-] )

ŽK: 72. P. Tomeš - 74. T. Kakrda .
Hráči zápasu: O. Vaníček - M. Hundák .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Krupa Jan - ŘEHÁČEK Lubomír, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.