0:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Turnov v Semilech naděloval


Branky


11. P. Moravec , 29. Š. Havel , 43. D. Šustr , 71. D. Hurt , 76. M. Horák
0

Sedmý Turnov si přijel na hřiště patnáctých Semil pro povinné tři body. Domácí diváci na svůj tým nezanevřeli a sešla se pěkná divácká návštěva 150 diváků, která viděla padnout pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel úvod zápasu

Úvod zápasu vyšel lépe domácím mladíkům a vytvořili si převahu. Hned první šance domácího týmu byla velice nebezpečná a střelu Ježka vyrážel hostující gólman Hyka pouze do tyče své brány. Domácí Ježek se v 8.minutě dostal do další šance, ale opět na gólmana Hyku nevyzrál. Po výborné desetiminutovce domácích se hosté probrali a ovládli hru i skóre. V 11.minutě hostující Novotný prostrčil míč mezi beky na nabíhajícího Moravce, který pohotově propálil domácího gólmana Koudelku. Hosté se ujali vedení 0:1 a i nadále ovládali hru. Po půlhodině hry se dostal do samostatného úniku hostující Havel a podruhé rozvlnil sít za zády gólmana Koudelky. A aby to nebylo vše, tak dvě minuty před koncem prvního poločasu, si na roh Havla nejvýš naskočil Šustr a nekompromisní hlavičkou završil skóre prvního poločasu na 0:3.

V druhém poločase hosté dominovali

Od začátku druhého poločasu dominoval hostující tým a domácím nezbylo nic jiného než zodpovědně bránit. I když si hosté šance vytvářeli, domácí obrana v čele s gólmanem Koudelkou, pracovala spolehlivě a gól nepřipustila. Domácím se dařilo odolávat až do 71.minuty. Hostující Cigánek vyvezl míč po lajně, pěkně si ho navedl a přesným centrem našel nabíhajícího Hurta, který přesnou hlavičkou počtvrté překonal gólmana Koudelku. O pět minut později se skóre opět měnilo. Hostující Horák vybojoval míč, a když dostal možnost, tak přesně vystřelil a smutnému gólmanovi Koudelkovi nezbylo nic jiného, než lovit popáté míč ze své sítě. V závěru zápasu se ještě do jasné gólové šance dostal hostující Papoušek, ale gólmana Koudelku nepřekonal. Zápas tak skončil přesvědčivým a naprosto zaslouženým vítězstvím hostí 0:5.



Ohlasy k zápasu



FK Turnov
Vedoucí mužstva Petr Horáček: Prvních deset minut bylo z naší strany špatných a pustili jsme domácí do dvou velkých šancí, kdy nás podržel gólman Hyka. Po prvním gólu jsme se trošku uklidnili, a když jsme přidali druhou branku, tak už bylo rozhodnuto. Naše naprosto zasloužená výhra.



Sestavy


SK Semily
P. Koudelka [-] - M. Liška [-] , M. Kočí [-] , D. Pácalt [-] (46. D. Morávek [-] ) , M. Hradecký [-] (46. M. Štyrand [-] ) , L. Suk [-] , D. Vancl [-] (71. J. Motejlek [-] ) , P. Bína [-] , M. Ježek [-] , J. Brett [-] , O. Vlach [-]

FK Turnov
M. Hyka [-] - J. Petřík [-] , B. Tvrzník [-] (80. P. Papoušek [-] ) , D. Šustr [-] , J. Kordík [-] , D. Novotný [-] - D. Hurt [-] , J. Dlouhý [-] (64. T. Cigánek [-] ) - Š. Havel [-] (55. V. Tvrdý [-] ) , P. Moravec [-] (80. R. Matoušek [-] ) , M. Horák [-]

ŽK: 39. M. Hyka , 60. B. Tvrzník , 87. R. Matoušek .
Hráči zápasu: J. Petřík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - KAPOUN Michal, TEUBER Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.