O. Vaníček 24. (p.)
J. Podolník 57. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spanilá jízda Dvora pokračuje


Branky


24. O. Vaníček (p.) , 57. J. Podolník (p.)
0

V zápase kola se utkal třetí Dvůr Králové se čtvrtým Vysokým Mýtem. Oba týmy předvádí na jaře útočný fotbal a tak se úžasná divácká návštěva mohla těšit na ofenzivní představení…


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka pouze z penalty

Vstup do zápasu se lépe povedl hostům a vytvořili si mírnou převahu, která ovšem netrvala dlouho. Domácí tým hru vyrovnal a poté to byl boj o každý kousek hřiště. V 18.minutě se domácí prezentovali střelou, která ovšem minula Černíkovu bránu. V 23.minutě se dostal do vápna hbitý domácí záložník Vitebský a hostující Kopřiva ho zastavil pouze za cenu faulu. Hlavní rozhodčí ani na chvilku nezaváhal a odpískal pokutový kop. K exekuci penalty se postavil Ondřej Vaníček a gólmanovi Černíkovi nedal žádnou šanci. Domácí se tak ujali vedení 1:0 a bylo na hostech, s jakou přijdou odpovědí. Šanci na vyrovnání měli hosté po půlhodině hry, kdy se k odraženému míči dostal Valášek, ale jeho střela letěla nad Vaníčkovu bránu. A tak to v závěru poločasu byl domácí tým, který mohl své vedení navýšit. Do koncovky se protlačil Tomeš, ale skvělým zákrokem ho vychytal gólman Černík. První poločas tak skončil těsným vedením domácího týmu 1:0.

I v druhém poločase rozhodovala penalta

Kdo by v druhém poločase očekával ofenzivní smršť hostů z Vysokého Mýta, tak by se mýlil. Obě mužstva vstoupila do hry s opatrným fotbalem a bylo to spíše vyčkávání na chybu soupeře. Tato taktika ovšem vyhovovala domácímu týmu, který hrál uvolněněji. V 58.minutě to je opět domácí Vitebský, který se dostal do vápna a byl opět faulován, tentokrát Lebedou. Sudímu opět nezbylo nic jiného, než odpískat pokutový kop. Odvážně rozhodnutí učinil domácí Podolník a rozhodl se penaltu kopat. Penaltu proměnil a domácí tým tak vedl už 2:0. Hosté konečně zahodili opatrnost a začali útočit. Hostující trenér prostřídal a střídající Mach se hned dostal do gólovky. Jenomže jeho střela minula Vaníčkovu bránu a tak se skóre pořád neměnilo. Hosté vysunuli do útoku i Zavřela, ale ani to jim nepomohlo. Byl to naopak Dvůr, který do otevřené obrany mohl definitivně rozhodnout. Nejdřív skvěle zakročil gólman Černík a podruhé ho od gólu zachránilo břevno jeho brány. Domácí tým, tak díky dvěma proměněným penaltám, vyhrál 2:0.



Ohlasy k zápasu



SK Vysoké Mýto
Vedoucí mužstva Jiří Koukol: Domácímu Dvoru jsme výhru darovali po našich chybách. Vše se musíme snažit odčinit hned v nadcházejícím utkání v sobotu doma, kdy přivítáme předposlední Jaroměř.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - M. Otradovský [-] (57. O. Janouch [-] ) , J. Rejl [-] , P. Tomeš [-] (86. V. Hák [-] ) , J. Podolník [-] , T. Picha [-] , V. Pavlásek [-] , M. Kruliš [-] (76. R. Vágner [-] ) , O. Vaníček [-] , D. Vitebský [-] (68. M. Hruška [-] ) , F. Fejk [-] (71. M. Voldán [-] )

SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - M. Hock [-] (46. F. Lebeda [-] ) , L. Živný [-] (74. L. Trnka [-] ) , R. Konečný [-] , M. Žák [-] - L. Kopřiva [-] (71. E. Zavřel [-] ) , L. Benda [-] (66. L. Mach [-] ) , P. Tomášek [-] , V. Valášek [-] , D. Motl [-] - P. Štěpánek [-]

ŽK: 77. R. Vágner , 88. M. Hruška , 90. P. Tomeš - 23. M. Hock , 45. M. Žák , 79. L. Trnka .
Hráči zápasu: D. Vitebský - V. Valášek .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Hurych Jan - ULRICH Tomáš, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.