Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Turnov rozhodl o své výhře v druhém poločase


Branky


0

Dvanáctý Turnov bral v minulém kole body v Trutnově a svou lepšící se formu chtěl prokázat i v zápase s desátým Novým Borem. V zápase dvou rozdílných poločasů se osmdesát přítomných diváků bavilo a to i proto, že vidělo padnout čtyři góly.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté z Nového Boru

Úvod zápasu patřil domácímu týmu. Na centr domácího Tvrzníka si naběhl Horák, ale jeho rána letěla nad. O chvilku později chtěl vyzkoušet pozornost gólmana Blumentritta Papoušek, ale i jeho střela bránu minula. Hra se postupně začala vyrovnávat a hosté začínali být nebezpečnější. V 13.minutě se dostával do šance hostující Stromecký, ale jeho šanci včasným vyběhnutím zhatil domácí gólman Kolář. Po půlhodině hry se povedl pas na hostujícího Broschinského, který se nerozpakoval a nádhernou střelou do šibenice rozesmutnil domácího gólmana Koláře. Hosté se ujali vedení 0:1 a určitě byli v prvním poločase tím živějším týmem. Šanci na vyrovnání dostali domácí v závěru prvního poločasu. Jenomže výtečně kopnutý trestňák Papouška, ještě výtečněji zlikvidoval hostující gólman Blumentritt. Poslední slovo v prvním poločase měli hosté, když  rána Janů z trestného kopu lízala tyč Kolářovi brány. První poločas tak zaslouženě vyhráli hosté a domácí měli o čem přemýšlet.

Dokonalý obrat domácích v druhém poločase

 

Po poločasové bouřce v kabině přiběhl na hřiště úplně jiný domácí tým. Domácí hýřili aktivitou a odměnou jim byla vyrovnávací branka v síti hostů. V 59.minutě se dostal k míči Beníšek a měl dost času zamířit přesně k tyči. Bylo srovnáno na 1:1a domácí diváci hnali hráče za vítězstvím. Přišla série rohů domácího týmu, které skvěle zahrává Papoušek. Po jednom rohu hlavičkoval Petřík, ale gólman Blumentritt skvěle zasáhl. V 68.minutě našel Papoušek přesně hlavu Novotného a ten poslal svůj tým do vedení 2:1. Hosté otevřeli hru a snažili se o vyrovnání. Obrana domácích v čele s gólmanem Kolářem pracovala spolehlivě a umožnila svým hráčům útočit. V 71.minutě definitivně zlomil odpor hostů třetí gól v síti Blumentritta, když ho ukázkovou střelou obstřelil Hurt. Hosté zápas nezabalili a snažili se o snížení. Vynikající možnost na snížení stavu měl hostující Boschinský, ale tentokrát na gólmana Koláře nevyzrál. Díky zlepšenému výkonu domácích v druhém poločase, se jim zápas povedlo otočit a zaslouženě dovést do vítězného konce.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Turnov
Vedoucí mužstva Petr Horáček: I když Turnov začal první poločas náporem, tak ho nakonec přesto prohrál. V druhém poločase jsme se dostali k vyrovnání a poté jsme již zápas ovládli. Za druhý poločas jsme si výhru zasloužili.

FC Nový Bor
Spolupracovník redakce Jiří Obrovský: Kdybychom po prvním poločase vedli 0:3, nikdo by se nedivil. V druhém poločase jsme začali hrát zbytečně komplikovaně a domácí tomu naopak dali jednoduchost a s lehkostí se dostávali před naší bránu. Co šance to gól. Druhý poločas nám bohužel nevyšel.



Sestavy


FK Turnov
O. Kolář [-] - J. Petřík [-] , D. Novotný [-] - T. Beníšek [-] - M. Horák [-] , P. Papoušek [-] (80. J. Dlouhý [-] ) , Š. Havel [-] (65. D. Šulc [-] ) - V. Tvrdý [-] (46. D. Hurt [-] ) , P. Moravec [-] , M. Karisik [-] , B. Tvrzník [-]

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - L. Čurgali [-] , P. Hauer [-] , R. Mach [-] , F. Šimoník [-] - P. Stromecký [-] , L. Kubeš [-] (70. P. Hoke [-] ) , T. Janů [-] , J. Broschinský [-] - J. Černý [-] , Z. Pekař [-] (76. L. Devátý [-] )

ŽK: 37. V. Tvrdý , 47. B. Tvrzník , 61. M. Horák , 90. D. Hurt - 80. J. Broschinský , 80. P. Hoke .
Hráči zápasu: T. Beníšek - J. Broschinský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petřík Jan - MUSIL Jiří, DOBRÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.