Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké Mýto rozstřílelo Admiru


Branky


0

Osmé Vysoké Mýto hostilo čtvrtou Admiru Praha. Oba týmy od sebe dělily pouhé dva body a tak se dalo očekávat, že obě mužstva budou chtít bodovat. 143 přítomných diváků se fotbalem určitě bavilo, Protože vidělo padnout šest krásných gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas vyhráli domácí

Do zápasu lépe vstoupil domácí tým, který se již v páté minutě ujal vedení, když branku vstřelil kapitán Fikejz. Domácí vedli 1:0 a i nadále útočili. Do dobrých šancí se dostali Motl i Štěpánek, ale pozorného gólmana hostí Jakimeczka nepřekonali. Hosté se postupně z rychlé branky oklepali a také si vytvořili velice dobrou gólovou šanci, ale Kureka vychytal domácí gólman Černík. V 34.minutě zahrával rohový kop domácí Tomášek. Na jeho přesný centr si naskočil Valášek a přesnou hlavičkou nedal gólmanovi Jakimeczkovi žádnou šanci zasáhnout. Domácí tak vedli už 2:0 a tento náskok udrželi až do konce prvního poločasu. Hra v prvním poločase byla docela vyrovnaná, ale střelecky se prosadil pouze domácí tým.

Brankostroj domácích v druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupila Admira s tím, že se pokusí zápas zdramatizovat. Vytvořila si mírný tlak a i první dvě šance. Jenomže obě gólman Černík zlikvidoval. Admiře se dařilo až do 70.minuty, kdy se povedl po pravé straně únik domácímu Wimmerovi, který poslal krásný centr do vápna hostí. Tam si naběhl Fikejz a svou druhou brankou v zápase překonal hostujícího gólmana. Tato třetí branka hosty dokonale nalomila a domácí si otevřeli střelnici. O tři minuty později to byl opět Wimmer, který tentokrát našel přesnou přihrávkou Štěpánka a gólman Jakimeczko lovil míč ze sítě počtvrté. V 84.minutě dostali domácí výhodu přímého kopu z velice dobré pozice. K míči se postavil Konečný a utěšenou střelou popáté rozvlnil síť za zády smutného gólmana Jakimeczka. Čistého kanára završil v poslední minutě střídající Benda, který se prosadil po samostatné akci. Tento jednoznačný výsledek sice neodpovídá průběhu zápasu, ale fotbal je o střílení gólů a těch dneska nastřílelo Mýto šest a Admira ani jeden.




Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Spolupracovník redakce Jiří Koukol: Konečných 6 : 0 je pro Mýto největší výhra v divizi. Tento výsledek je jednoznačný, ale určitě neodpovídá vývoji zápasu. Hosté z Admiry si za svůj výkon jistě takovýto výsledek nezasloužili. Fotbal takový je a občas se něco takového stane. Domácí mužstvo se po výborném výkonu posouvá v tabulce divize „C“ na pozice, kde se chce jistě pohybovat.

FK Admira Praha
Spolupracovník redakce Aleš Pivoda: Věděli jsme, že Mýto má na jaře fazonu, a mužstvo se speciálně připravovalo hlavně na kanonýra domácích Fikejze. A on vstřelí gól z prvního nebezpečnějšího útoku… Přesto jsme ještě za stavu 2:0 hráli důstojnou roli. Třetí gól náš tým zlomil a opravdu dobří domácí toho střelecky patřičně využili.



Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - M. Hock [-] , L. Živný [-] , R. Konečný [-] , M. Žák [-] - F. Wimmer [-] (78. L. Benda [-] ) , D. Motl [-] (84. F. Lebeda [-] ) , P. Tomášek [-] , V. Valášek [-] (69. L. Kopřiva [-] ) - R. Fikejz [-] (81. L. Trnka [-] ) , P. Štěpánek [-] (86. M. Fišer [-] )

FK Admira Praha
P. Jakimeczko [-] - M. Horák [-] , T. Majer [-] (72. O. Herc [-] ) , P. Mikolanda [-] (72. M. Macek [-] ) , J. Mošna [-] , P. Zolotuchin [-] (82. T. Stejskal [-] ) , J. Martinic [-] , J. Mamurov [-] (46. Š. Zahálka [-] ) , R. Turák [-] , M. Paťha [-] , J. Kurek [-] (78. R. Sadykov [-] )

ŽK: 82. L. Trnka - 55. R. Turák , 70. P. Mikolanda , 83. M. Horák .
Hráči zápasu: R. Fikejz - J. Mošna .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: Kubec Václav - CIHLÁŘ František, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.