0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z derby si odvezlo tři body Vysoké Mýto


Branky


0

Desáté Ústí nad Orlicí hostilo jedenácté Vysoké Mýto a jednalo se již o tradiční derby těchto dvou sousedů v tabulce. V derby se nedá předpokládat, který z týmů vyhraje. Vysoké Mýto šlo do zápasu nebuzené středeční vysokou výhrou v dohrávce a domácí tým chtěl napravit zaváhání z Jaroměře.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas mnoho vzruchu nepřinesl

 

Celý první poločas předváděla obě mužstva hru plnou osobních soubojů, ale šancí bylo jako šafránu. Do první šance v zápase se dostal hostující Fikejz, ale jeho střela letěla nad bránu gólmana Krátkého. Domácí kontrovali Faltou, ale ani jeho rána si cestu mezi tři tyče nenašla. A když bránu netrefil ani domácí kapitán Vaňous, tak bylo jasné, že první poločas skončí bez branek. Ani jednomu z mužstev se v prvním poločase nepodařilo zamířit mezi tři tyče, tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

 

 

Jediná branka v druhém poločase rozhodla zápas

 

Domácí tým po přestávce přece jen zvýšil obrátky a častěji se dostával k zakončení. Do dobré střelecké pozice se dostal domácí Nágl, ale s jeho střelou si hostující gólman Zavřel poradil. Další šance domácích skončila vedle Zavřelovi brány. Hostům se poté podařil rychlý brejk, kdy si na centr od Wimmera naskočil Fikejz, ale jeho hlavička byla lahůdkou pro domácího gólmana Krátkého. Skóre zápasu se poprvé změnilo v 64.minutě. Hostující Štěpánek se ve vápně domácích nejlépe zorientoval a přesnou hlavičko poslal míč za záda bezmocného gólmana Krátkého. Vysoké Mýto se ujalo vedení 0:1 a bylo na Letohradu, aby s výsledkem něco udělal. Domácí se tlačili do útoku, ale pozorná hostující obrana jim toho moc nedovolovala. Snad jedinou dobrou šanci ke skórování měli z přímého kopu, ale Vaňousovi se střela nepovedla. Mýto tak uhájilo hubený náskok až do konce a z derby si odvezlo všechny body.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Vysoké Mýto
Spolupracovník redakce pan Jan Skácel: První jarní okresní derby přilákalo do ochozů ústeckého stadionu slušnou návštěvu. Větší radost měli návštěvníci, kteří přijeli povzbudit hostující tým. Oběma celkům se na jaře zatím moc nedaří, samotné utkání tento fakt potvrdilo, na hřišti se více bojovalo než fotbalově tvořilo. Škoda prohry, tomuto zápasu by více slušela remiza. Takto musí svěřenci trenéra Chudého zabojovat, aby v následném dvojzápasu s vedoucími celky něco získali.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - M. Coufal [-] , V. Heger [-] (86. O. Skalický [-] ) , P. Felgr [-] , P. Chleboun [-] - A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] , P. Langer [-] , M. Kukla [-] (71. J. Smola [-] ) , P. Falta [-] - J. Souček [-]

SK Vysoké Mýto
E. Zavřel [-] - R. Konečný [-] , M. Žák [-] , M. Hock [-] , L. Živný [-] - F. Wimmer [-] (78. L. Benda [-] ) , D. Motl [-] (86. F. Lebeda [-] ) , P. Tomášek [-] (91. L. Trnka [-] ) , V. Valášek [-] - R. Fikejz [-] (56. L. Mach [-] ) , P. Štěpánek [-] (71. L. Kopřiva [-] )

ŽK: 72. V. Heger , 92. P. Falta - 83. R. Konečný .
Hráči zápasu: P. Felgr - R. Konečný .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: Vodrážka Dan - ČECHLOVSKÝ Ondřej, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.