1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad poprvé v Divizi porazil Vysoké Mýto


Branky


0

V dnešním utkání se potkali sousedé v divizní tabulce, které od sebe dělil pouhý bod. Vysoké Mýto zatím na jaře nebodovalo a určitě si chtělo v prvním domácím zápase, připsat plný bodový zisk. Ale i Letohrad měl chuť měnit historii a chtěl se pokusit v Mýtě vyhrát.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase položili hosté základ svému vítězství

Domácím se povedl vstup do utkání a již v první minutě letěla nebezpečná rána na Ehrenbergerovu bránu. V 3.minutě se poprvé osmělili hosté a hned z toho byla branka. Centr hostujícího Černíka si zpracoval Valášek a přihrál míč volnému Čadovi, který přesnou střelou k tyči rozvlnil síť za zády gólmana Černíka. Hosté se tak vcelku brzy ujali vedení 0:1. Domácí se snažili o zakončení, ale pozorná obrana Letohradu jim toho moc nedovolovala. Po necelé půlhodině hry se hostům povedl rychlý protiútok, kdy se Tichý hezky zbavil protihráče a přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Černíka, který překonal svého jmenovce v bráně a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. O šest minut později se konečně podařila akce i domácím. Jenže za překonaného gólmana Ehrenbergera zaskočila tyč jeho brány a tak se skóre opět neměnilo. První poločas tak skončil zaslouženým vedením hostí z Letohradu.

V druhém poločase velký tlak domácích vedl pouze ke snížení

Domácí trenér nasadil do druhého poločasu tři nové tváře a bylo to na výkonu jeho týmu znát. Vysoké Mýto si od začátku vynutilo převahu a po šesti minutách se mu povedlo i skórovat. Krásnou hlavičkou se prosadil domácí kanonýr Fikejz a snížil na rozdíl jediné branky. Domácí měli dost času na vyrovnání a jejich tlak byl místy až drtivý. Asi po hodině hry mohlo být srovnáno, ale Ehrenbergerovi opět pomohla tyč jeho brány. Letohrad se již do útoku moc nedostával, ale opravdu zodpovědným bráněním celého mužstva, včetně výborného gólmana, svůj těsný náskok až do konce zápasu uhájil. Domácí tak na jaře ještě nebodovali a hosté si připsali druhý plný bodový zisk za sebou.



Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - M. Hock [-] (83. L. Benda [-] ) , L. Živný [-] , R. Konečný [-] , L. Trnka [-] (46. M. Žák [-] ) - F. Wimmer [-] (46. L. Kopřiva [-] ) , A. Kopřiva [-] (46. L. Mach [-] ) , D. Motl [-] , V. Valášek [-] - P. Štěpánek [-] , R. Fikejz [-]

FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - J. Černík [-] (63. T. Kabourek [-] ) , M. Valášek [-] (55. J. Stejskal [-] ) , J. Štěpán [-] (77. P. Šponar [-] ) , P. Štěpán [-] , R. Krystl [-] , M. Vaniš [-] , R. Tichý [-] , M. Linhart [-] , M. Čada [-] (86. R. Macek [-] ) , M. Černohorský [-]

ŽK: 25. R. Fikejz , 79. R. Konečný - 40. R. Tichý , 68. J. Štěpán , 78. T. Kabourek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Duchoň Ivo - MACHÝČEK Lukáš, HASÍKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.