1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 10:15

17.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol v závěru vyrovnal a nakonec bral dva body


Branky


0

V minulém kole oba týmy shodně vyhrály 2:0, a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání, což se nakonec i potvrdilo. Po tomto zápase si Suchdol udržel čtvrtou příčku a Admira se posunula na osmé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas mnoho šancí nepřinesl

V prvním poločase se hra odehrávala hlavně mezi vápny a ani jedno z mužstev si nevypracovalo žádnou vyloženou brankovou situaci. Domácí tým byl opticky častěji u míče, ale tentokrát obrany převyšovaly útok. Do kabin se tak na konci prvního poločasu šlo za bezbrankového stavu. Obě mužstva doufala, že v druhém poločase urvou vítězství na svou stranu.

I druhý poločas skončil remízou

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým a vynutil si územní převahu. Po deseti minutách se k centrovanému míči dostal první domácí Mikolanda a vstřelit úvodní branku zápasu již nebyl problém. Domácí se ujali vedení 1:0 a nadále útočili. V následujících chvílích si Admira vypracovala dvě ložené brankové situace, ale ani jednu z nich neproměnila. A také proto přišel v 81.minutě trest. Hostující Růžička z dobré pozice napálil hlavou míč do tyče Jakimeczkovi brány. Důležité bylo, že si svou střelu sám doběhl a napodruhé už rozvlnil síť za zády domácího gólmana. Růžička tak dotáhl svůj tým k penaltovému rozstřelu

V penaltovém rozstřelu selhal pouze domácí Mamurov

Hned první pokutový kop neproměnil tradiční domácí exekutor Mamurov. Jelikož se všichni ostatní střelci trefili, tak si druhý bod odváží domů Suchdol.




Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
trenér pan Radim Truksa: V tomto zápase je bod pro obě mužstva zasloužený. Konečně se nám podařilo zvítězit v pokutových kopech. Bylo to poprvé v sezoně, takže jsem rád, protože jsme si tak vzali zpět dva body, o něž jsme přišli na podzim s Admirou doma.

TJ Sokol Družba Suchdol
spolupracovník redakce pan Aleš Pivoda: Po celý zápas jsme byli mírně lepší. Je obrovskou škodou, že po gólu Mikolandy, jsme nedokázali proměnit další dvě tutovky. V penaltách bohužel selhal tradiční exekutor Mamurov a to rozhodlo o druhém bodu pro Suchdol.



Sestavy


FK Admira Praha
P. Jakimeczko [-] - M. Čmejla [-] (58. T. Majer [-] ) , Š. Zahálka [-] , P. Mikolanda [-] (68. M. Macek [-] ) , R. Turák [-] , M. Paťha [-] (85. P. Zolotuchin [-] ) , J. Martinic [-] , J. Kurek [-] (82. J. Mošna [-] ) , S. Komínek [-] , M. Horák [-] , O. Herc [-] (90. J. Mamurov [-] )

TJ Sokol Družba Suchdol
A. Malík [-] - R. Biško [-] , J. Růžička [-] , T. Nosek [-] , M. Hendrych [-] - T. Michálek [-] , M. Bodlák [-] , J. Vančura [-] (75. D. Bereš [-] ) , O. Bora [-] (64. D. Dastych [-] ) - J. Kubík [-] (64. J. Hannich [-] ) , F. Rybařík [-] (90. J. Svoboda [-] )

ŽK: 40. M. Čmejla - 22. J. Vančura , 48. J. Růžička , 72. T. Nosek .
Hráči zápasu: Š. Zahálka .
Místo: FK Admira Praha - tráva. Počet diváků: 257. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - LANGMAJER Lukáš, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.