4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2016 17:00

16.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké Mýto v dohrávce přehrálo Semily


Branky


0

 

 

V dohrávce 16.kola hostilo Vysoké Mýto na domácí půdě Semily. Oba týmy doposud nebodovaly a tak bylo jasné, že půjde o hodně. I když vydatně zapršelo, tak i tak si na stadion našlo cestu 140 diváků, kteří viděli hodně zajímavé utkání, ve kterém padly čtyři branky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná branka Fikejze v úvodu zápasu

 

Vstup do zápasu se Vysokému Mýtu podařil náramně. Již v páté minutě hosté před vápnem zfaulovali domácího Motla a rozhodčí odpískal přímý kop. K míči se postavil Radim Fikejz a utěšenou střelou pod víko, nedal gólmanovi Koudelkovi žádnou šanci. Vysoké Mýto se ujalo vedení 1:0. Po zbytek prvního poločasu bylo Vysoké Mýto tím lepším týmem a hostům se občas podařil nějaký brejk, ale bez kvalitní koncovky. Domácí se v samotném závěru prvního poločasu dostali do dvoubrankového vedení. Lukáš Živný poslal z prvé strany centr, který letěl až na zadní tyč, kde číhal Radim Fikejz. Pro Radima už nebylo problémem podruhé zavěsit. Poločas skončil vedením domácích 2:0 a trenér hostí s brankou do šaten určitě nebyl spokojen.

 

 

 

 

V druhém poločase potvrdilo Mýto vysokou výhru

 

 

Po úvodní oťukávané v druhém poločase, uhodilo po deseti minutách. Domácí Radim Fikejz našel přesnou přihrávkou rozběhnutého Pavla Štěpánka, který nedal hostujícímu gólmanovi Koudelkovi žádnou šanci, a domácí již vedli 3:0. O chvilku později mohlo být skóre opět měněno, kdyby hlavičkující Radim Fikejz v tutovce nepřestřelil. I v tomto druhém poločase bylo lepší Vysoké Mýto a potvrdilo to čtvrtou brankou v síti Semil. Po pěkné fotbalové akci se dostal k míči Lukáš Mach, který přesnou střelou k tyči, rozvlnil síť za zády gólmana Koudelky. Do konce zápasu se ještě do dvou tutových šancí dostal střídající Sedlák, ale tentokrát zazářil gólman Koudelka a obě šance zneškodnil. Mýto si tak v tomto zápase připsalo první jarní body a Semily na body ještě čekají.

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Vedoucí mužstva Koukol Jiří: Středeční dohrávku odloženého zápasu s mužstvem ze Semil jsme zvládli velice dobře a připsali si první jarní body. K dalšímu utkání zajíždíme již tuto sobotu a to do Ústí nad Orlicí, kde se utkáme ve velkém derby s domácím mužstvem. Ústí je i náš konkurent v tabulce divize „C“ a tak půjde opravdu o hodně.




Sestavy


SK Vysoké Mýto
E. Zavřel [-] - M. Hock [-] , R. Konečný [-] , M. Fišer [-] , M. Žák [-] - D. Motl [-] (81. L. Benda [-] ) , P. Tomášek [-] (76. L. Kopřiva [-] ) , V. Valášek [-] (46. A. Kopřiva [-] ) , L. Živný [-] - R. Fikejz [-] (81. T. Sedlák [-] ) , P. Štěpánek [-] (65. L. Mach [-] )

SK Semily
P. Koudelka [-] - M. Hradecký [-] , J. Motejlek [-] (46. M. Ježek [-] ) , M. Kočí [-] , M. Štyrand [-] (85. M. Lukeš [-] ) , L. Suk [-] , D. Vancl [-] (72. D. Pácalt [-] ) , M. Hájek [-] (89. V. Maleček [-] ) , P. Bína [-] , J. Brett [-] , O. Vlach [-]

ŽK: 64. R. Konečný - 44. P. Koudelka .
Hráči zápasu: R. Fikejz - P. Koudelka .
Místo: Vysoké Mýto - tráva. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Leška Martin - HÁDEK Jaroslav, KOTYZA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.