0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bezgólovém utkání byly na penalty nakonec úspěšnější Nespeky


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy TJ Mongeo Podlesí a Nespeky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas byl bez branek

Na programu nedělního, velikonočního odpoledne bylo v Podlesí útkání osmnáctého kola 1.A třídy, skupiny A. O body se přijel poprat tým z Nespek. Mírným favoritem v tomto utkání byli domácí. Ti se nacházejí v tabulce na čtvrtém místě, zatímco Nespeky jsou až na místě desátém. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí, pan Martin Stránský, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Lukáš Richtář a Leoš Hanák. Na zápas se přišlo podívat přibližně osmdesát diváků. Jak je v 1. A třídě zvykem, i v tomto utkání musel rozhodčí rozdat spoustu žlutých karet. Tentokrát jich rozdal hned osm. 

 

První poločas nám nepřinesl skoro nic, co by stálo za zmínku. Domácí měli ze hry o malinko více, ale nedokázali toho zužitkovat. Ve 45. minutě navíc kopali penaltu, kterou ale neproměnili! Po prvním poločase se tak šlo do šaten za vyrovnaného a nijak nepozměněného stavu 0:0. Oba týmy tak jistě měly plnou hlavu toho, jak zlepšit svůj předváděný výkon a strhnout vedení na svou stranu.

Druhá půle nepřinesla příliš změn

Druhý poločas nám nepřinesl žádnou změnu. Jak domácí, tak i hosté se v koncovce trápili a nedokázali vstřelit branku. Místo gólů tak rozhodčí Martin Stránský rozdával pouze žluté karty. Po devadesáti minutách hry byl stav pořád vyrovnaný a na řadu musely přijít pokutové kopy. V těch byly úspěšnější hráči Nespek, kteří zvítězili 4:2 a domů si tak odvezli dva body. Domácí tak brali pouhý bod za bezbrankovou remízu a v příštích utkáních budou muset zabrat, pokud chtějí být v první polovině tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nespeky
Václav Knížek - trenér: Ubojovali jsme nerozhodný výsledek 0:0, měli jsme kliku, že ve 45. minutě soupeř neproměnil penaltu. V druhém poločase jsme se srovnali, ale první půli jsme byli pod velkým tlakem. Musím pochválit kluky za to, že bojovali a že jsme to dotáhli na penalty, ve kterých jsme vyhráli, když jsme proměnili všechny a soupeř třetí a čtvrtou penaltu neproměnil a bylo hotovo.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
M. Veselý [-] - R. Jan [-] , T. Macek [-] , M. Sedláček [-] , M. Pacina [-] , V. Kuba [-] (64. F. Soucha [-] ) , V. Jaroš [-] (57. M. Kadlec [-] ) , M. Slepička [-] , M. Růžek [-] , O. Vojtišek [-] (83. O. Kocourek [-] ) , J. Mezera [-]

TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - T. Krejza [-] , J. Myslivec [-] (87. P. Kupša [-] ) , P. Štáf [-] , P. Šorfa [-] - L. Maršoun [-] (71. R. Vojkůvka [-] ) , J. Kukač [-] , M. Burian [-] , A. Jasz [-] - A. Houssoimdine [-] , O. Urban [-] (77. J. Hanzal [-] )

ŽK: 42. T. Macek , 81. M. Sedláček - 43. J. Kukač , 52. J. Myslivec , 68. O. Urban , 83. P. Šorfa , 84. M. Šilhavý , 88. A. Houssoimdine .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stránský Martin - RICHTÁR Lukáš, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.