4:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kácov bral body v důležitém utkání


Branky


4. A. Pana , 9. A. Pana , 19. F. Zvára , 81. A. Pana - 49. P. Kalivoda , 57. J. Čermák
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy AFK Kácov a Lety...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se povedl první poločas na jedničku

Na programu nedělního, velikonočního odpoledne bylo v Kácově utkání osmnáctého kola 1.A třídy, skupiny A. Do Kácova se přijel poprat o body tým z Let. Utkání nemělo žádného výraznějšího favorita, jelikož oba týmy hrají o udržení se v soutěži. Kácov je v tuto chvíli předposledním týmem a Lety jsou o jednu pozici výš. Patří jim tedy čtrnáctá pozice. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí Martin Hlavnička. Tomu na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Jakub Pejša a Martin Cílek. Na zápas se přišlo podívat pouze přibližně šedesát diváků. 

 

Domácí hráči vlétli na své hosty opravdu od podlahy. Už ve čtvrté minutě prvního poločasu se Artur Pana radoval ze vstřeleného gólu do branky Let a bylo to 1:0. Uběhlo pouze pět minut a domácí se opět radovali ze vstřelené branky. O tu se znovu postaral Artur Pana. V devatenácté minutě přišla pro Lety další veliká rána. Filip Zvára vstřelil do jejich branky další gól a bylo to již 3:0 pro domácí, kteří tak ukázali, kdo je na hřišti pánem. Další branka do konce prvního poločasu nepadla a domácí tak šli do šaten v mnohem lepší náladě, než hosté, kteří měli jistě plnou hlavu toho, co udělat s nepříznivým průběhem hry.

V druhém poločase vznikla zápletka

Domácí mívají problémy se začátky poločasů a v tomto utkání se to opět potvrdilo. V 49. minutě se hostům podařilo snížit na 3:1 po brance Petra Kalivody. V 57. minutě pak domácí darovali další gól, o který se tentokrát postaral Jiří Čermák. Stav byl 3:2 pro domácí a najednou to nebylo zas tak jednoznačné utkání, jako v prvním poločase. Avšak domácí své těsné vedení udrželi zuby nehty a v 81. minutě se jim navíc podařilo své vedení potvrdit, když vstřelil Artur Pana svůj třetí gól a kompletoval tak hattrick v tomto utkání. Domácí tak na domácím hřišti vybojovali důležité tři body. Hosté domů odjeli z prázdnou.



Ohlasy k zápasu


AFK Kácov
Miroslav Jelínek - Trenér: První poločas byl z naší strany velmi dobrý. Vedli jsme 3:0. Soupeř byl možná trochu více na balonu, ale my jsme hráli zodpovědně a šance jsme proměnili. Bohužel do druhé půle jsme nastoupili, jako by se nám nemohlo nic stát a brzy jsme inkasovali branku. Takže už je to třetí branka hned na začátku poločasu. Pak jsme jim darovali druhou branku a najednou jsme se sami dostali pod tlak. Někdy osm minut před koncem jsme dali branku a rozhodli tak utkání, ale zbytečně jsme si ho zkomplikovali. Naštěstí jsme to ustáli a myslím si, že i zaslouženě jsme zvítězili.




Sestavy


AFK Kácov
J. Gabriel [-] - F. Zvára [-] , K. Houdek [-] , J. Kabát [-] - F. Linhart [-] , K. Moudrý [-] , O. Cettl [-] , D. Vlasák [-] - L. Petrů [-] (75. M. Švec [-] ) , A. Pana [-] (87. J. Blažek [-] ) - J. Toupal [-]

Lety
P. Vácha [-] - P. Rosenkranz [-] , M. Janouš [-] , T. Turek [-] , M. Janich [-] - J. Čermák [-] , J. Kischer [-] (73. D. Poslední [-] ) , J. Kratochvíl [-] (55. J. Baubín [-] ) , P. Cipra [-] (46. A. Kustoš [-] ) - J. Císař [-] (35. A. Jablonský [-] ) , P. Kalivoda [-]

ŽK: 65. L. Petrů , 80. K. Houdek - 52. P. Rosenkranz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hlavnička Martin - PEJŠA Jakub, CÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.