4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:15

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany si lehce poradily s Příbramí


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Zbuzany a Spartakem Příbram...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Brodský vstřelil jediný gól prvního poločasu

Na programu sobotního dopoledne bylo ve Zbuzanech utkání osmnáctého kola 1.A třídy, skupiny A. Do Zbuzan přijel tým Spartak Příbram. Utkání mělo jasného favorita a tím byli domácí. A proč? Protože nadále prokazují svou kvalitu a v tomto kalendářním roce ještě neprohráli. Spartak Příbram na tom není zdaleka tak dobře. Nachází se až na devátém místě v tabulce a tak se od nich všeobecně v tomto utkání příliš neočekávalo. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí pan Michal Tylchert, kterému pomáhali na postranních čarách rozhodčí Petr Tvaroh a Dušan Salač. Na zápas se přišlo podívat 132 diváků.

 

V prvním poločase padl gól velmi brzy. Už v patnácté minutě se domácí radovali ze vstřelené branky do sítě gólmana příbrami, Jana Zykána. O gól se postaral Josef Brodský, pátý nejlepší střelec této soutěže. Domácím se po této brance gólostroj poněkud zadrhl a branku do konce prvního poločasu nepřidali. Taktéž na tom byli i hosté a po odehraných pětačtyřiceti minutách hry to bylo 1:0 pro Zbuzany. Rozhodčí Michal Tylchert nenastavil ani minutu a do šaten se tak šlo za těsného vedení domácích.

Domácí v druhé půli ovládli hřiště

V druhém poločase byli domácí lepším týmem na hřišti a Příbram to neměla vůbec jednoduché. V 69. minutě Zbuzany přidaly další branku. O tu se tentokrát postaral obránce Robert Barciaga a bylo to 2:0. Hned minutu po této situaci domácí navýšili skóre ještě jednou. Gól vstřelil František Koubek. Za stavu 3:0 tak bylo každému jasné, kdo bude brát tři body za výhru. Třešničku na dortu pak přidal střídající Tomáš Nový, když kosmeticky poupravil skóre a vstřelil gól na konečných 4:0. Všechny tři body tak zůstaly u domácích, ve Zbuzanech, které tak i nadále suverénně vedou tabulku. Příbram bude muset body sbírat v jiných utkáních a doufat, že příští týden v Kunicích se jim to povede.



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Josef Huňáček - vedoucí: Víme, že Příbram tam má kvalitní hráče jako je pan Štochl a pan Janů, kteří mají ligové zkušenosti z Příbrami a víme to, že je to kvalitní tým, který umí ohrozit i lepší týmy, než jsme my a samozřejmě vzhledem k tomu, jak byl připraven terén a jakou chuť jsme měli do zápasu, tak jsme si věřili a to jsme také potvrdili tím, že jsme vyhráli 4:0 a taky tím, když jsme si vytvořili spoustu šancí. Příbram i když byla pod tlakem, tak hrála velmi dobrý fotbal a my díky kvalitním hráčům, jako je Kincl, Šírl a Koubek, jsme udělali zaslouženě tři body, kterých si vážíme a jdeme do dalšího zápasu s tím, že chceme potvrdit vítězství, které jsme udělali doma. Náš cíl je jasný!




Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Rams [-] - R. Barciaga [-] , M. Gotěk [-] , R. Šírl [-] , M. Maleček [-] - M. Pánek [-] (63. J. Huňáček [-] ) , I. Pánek [-] (80. T. Nový [-] ) , J. Kordiák [-] , F. Koubek [-] (74. M. Huňáček [-] ) - M. Kincl [-] , J. Brodský [-]

Spartak Příbram
J. Zykán [-] - J. Krejča [-] , J. Opička [-] , M. Vašek [-] (78. T. Plecitý [-] ) , M. Binar [-] (63. J. Voříšek [-] ) , M. Štochl [-] , J. Mráz [-] (58. R. Jandera [-] ) , M. Vondra [-] (46. J. Trefný [-] ) , V. Janů [-] , J. Molnár [-] (72. T. Machek [-] ) , P. Mezera [-]

ŽK: 27. F. Koubek , 78. J. Huňáček - 68. J. Molnár .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Tylchert Michal - TVAROH Petr, SALAČ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.