2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany se tentokrát na výhru pořádně nadřely


Branky


67. V. Ryšlavý , 86. T. Korčák - 28. M. Kincl , 49. R. Barciaga (p.) , 62. J. Brodský
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Zbuzany a FC 05 Zavidovem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kincl poslal Zbuzany do vedení

Na programu nedělního odpoledne bylo v Zavidově utkání sedmnáctého kola 1.A třídy, skupiny A. Do Zavidova se přijel poprat o body vedoucí celek soutěže a to Zbuzany. O favoritovi utkání tak bylo téměř jasno, jelikož Zavidov se narozdíl od Zbuzan nachází na čtvrté pozici. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí, pan Lukáš Vácha, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Jakub Doubrava a Petr Glogar. I v tomto utkání, stejně tak jako v ostatních rozhodčí musel nadělovat spoustu žlutých karet. V tomto utkání byly čtyři.

 

V prvním poločase dlouhou dobu nepadl gól a utkání bylo vyrovnané. Až v 28. minutě se dokázal prosadit pravidelný střelec Zbuzan a to známý Marek Kincl, který poslal svůj tým do vedení na 1:0. Byla to první branka, která padla v prvním poločase, ale zároveň i poslední. Žádný z týmů branku nepřidal a po pětačtyřiceti minutách hry se tak šlo do šaten za těsného stavu 1:0 pro Zbuzany. 

V druhém poločase se oba týmy rozstřílely

Druhý poločas se nesl v jiném duchu, než ten první. Začaly totiž padat branky a to na obou stranách. První branku ve druhém poločase vstřelil ve 49. minutě z pokutového kopu Robert Barciaga a bylo to 2:0. V 62. minutě se pak trefil ještě Josef Brodský a navýšil vedení na 3:0 a vypadalo to, že o vítězi utkání je rozhodnuto. Jenže tak to vůbec nebylo. Domácí se snažili ještě udělat něco s nepříznivým výsledkem a v 67. minutě se trefil Václav Ryšlavý, který snížil na 3:1. V 86. minutě pak poslal míč do branky Zbuzan ještě Tomáš Korčák, jenže to byla poslední branka utkání a to tak skončilo 3:2 pro Zbuzany. Domácím se tak nepodařilo alespoň vyrovnat a doma neuhráli proti lídrovi tabulky ani bod. Zbuzany si domů odvezly všechny tři body a nadále si drží veliký bodový odstup nad ostatními týmy v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Jaroslav Hamouz - Trenér: Kromě dvacetiminutového výpadku v druhém poločase, kdy soupeř rozhodl o výsledku, jsem s naším výkonem spokojen. Prohrávali jsme 3:0, pak jsme to srovnali na 3:2, vytvořili jsme si tlak, ale bohužel jsme už s výsledkem nedokázali nic udělat, takže to je škoda.




Sestavy


FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - J. Hvězda [-] , P. Liprt [-] , T. Pichner [-] (56. V. Beneš [-] ) , R. Vanický [-] - M. Dvořák [-] (74. A. Špička [-] ) , J. Jančařík [-] (55. M. Polák [-] ) , D. Štiller [-] - T. Korčák [-] , V. Ryšlavý [-] , D. Žďánský [-] (76. V. Geier [-] )

FK Zbuzany 1953
P. Rams [-] (46. M. Vlasák [-] ) - M. Samko [-] , M. Pospíšil [-] (77. M. Huňáček [-] ) , M. Gotěk [-] , R. Barciaga [-] - I. Pánek [-] , R. Šírl [-] , J. Kordiák [-] , F. Koubek [-] (66. M. Pánek [-] ) - M. Kincl [-] , J. Brodský [-]

ŽK: 33. T. Korčák - 43. M. Kincl , 58. J. Kordiák , 88. M. Gotěk .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.