4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Trhových Svinech, patřilo domácím hráčům


Branky


0

Očekávané derby se hrálo v Trhových Svinech, kam k poslednímu zápasu této sezony vyrazil tým Slavče. Podzimní divoké klání ve Slavči skončilo nerozhodně 6:6, kdy Trhovým Svinům nestačilo k vedení, ani tří brankové vedení. Tehdy zařídil domácím remízu pěti trefami Tošner, dnes ho měl nahradit nejlepší jarní střelec soutěže Jakub Brousek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svůj tlak vyjádřil jen jednou brankou

Domácí tým neponechal nic náhodě a k derby se Slavčí povolal hned sedm hráčů z dorostu (4 v základní sestavě), který suverénním způsobem vládl, až do víkendu I.A. třídě, kde ztratil první body v celé soutěži až ve víkendovém souboji s druhou Lomnicí. Za béčko si šli navíc zahrát i zástupci A týmu Ebenhöh, Fabián a Štrachal. Podle toho vypadalo i celé utkání. Domácí hráči měli více míč na svých kopačkách, snažili se kombinovat a vytvářeli si mnoho šancí. Nejčastěji se o zakončení v domácím dresu snažil Šemro, ale branka pro něj byla dlouhou dobu zakletá. Hosté vsadili na svou vyhlášenou zbraň, tedy brejkové situace. Trhové Sviny se dočkali úvodní branky až po půl hodině hry. Ve 31. minutě své střelecké prokletí v zápase ukončil Šemro a po úniku střelou levou nohou poslal míč na vzdálenější tyč – 1:0. Hráči Slavče si za první poločas vytvořili jednu vážnější šanci, ale Jakub Brousek ji neproměnil. Do šaten šli s jednobrankovým náskokem aktivnější domácí. 

Trhové Sviny potvrdily své vítězství třemi góly

Ve druhém poločase mohl srovnat Jakub Brousek, když se před ním odkryla prázdná branka, kde zůstal stát jeden z domácího obránců. Hostující kanonýr, ale poslal míč nad branku. Trhové Sviny přišly s odpovědní vzápětí. V 54. minutě chyboval na pozici posledního hráče hostující Kápar, toho využil domácí Valter a svůj samostatný nájezd zakončil přesnou střelou k tyči. Domácí měli více ze hry a hlavně běhavý dorostenci na krajích zálohy dělali největší problémy hostující obraně, která nestíhala. Definitivní rozuzlení utkání přišlo dvěma přesnými trefami hráčů Trhových Svinů v rozmezí pěti minut. Nejprve se podruhé v zápase trefil v 70. minutě Šemro a čtvrtou branku domácích přidal v 74. minutě nejmladší hráč na hřišti patnáctiletý Hruška. Utkání se pak v klidu dohrávalo a před výbornou diváckou kulisou se zaslouženého vítězství radovaly Trhové Sviny B.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Jakub Kostohryz (hráč): "Hrál se celkem pěkný fotbal, kdy jsme měli více ze hry. Za béčko nastoupili 4 dorostenci v základu, další tři byli na lavičce. Nechyběli ani tři hráči z A týmu, takže si bylo s kým přihrát. Po celý zápas jsme měli více šancí a dokázali je proměnit ve čtyřech případech v branky. Výhra byla zasloužená. Bylo to emotivní utkání i pro diváky, kteří vytvořili výbornou atmosféru. Byla radost před takovou kulisou hrát. Myslím si, že se hrálo jedno z nejlepších derby za poslední dobu."




Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Kostohryz [-] (69. J. Štrosser [-] ) , J. Fabián [-] (46. J. Valter [-] ) , J. Šemro [-] , O. Hruška [-] , D. Brůha [-] , M. Marek [-] , F. Štrachal [-] , L. Ebenhöh [-] , M. Chuchel [-] (88. M. Zachař [-] ) , M. Němec [-]

TJ Slavče
F. Vítek [-] - M. Trajer [-] , M. Šindela [-] , T. Kápar [-] , V. Graňo [-] (80. J. Tácha [-] ) - J. Tůma [-] , R. Brousek [-] , T. Vach [-] , D. Mrkvička [-] - J. Brousek [-] , D. Tisoň [-] (70. P. Němec [-] ) -

ŽK: 18. D. Brůha , 47. J. Valter .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - GAŽÁK Jan (N), CAHYNA Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.