Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé doma vyprovodilo Kameňák sedmi góly


Branky


0

V předposledním kole III. třídy skupiny B hostilo Mladé B, poslední tým tabulky Kamenný Újezd B. Domácí hráči chtěli doma zabrat za tři body a zapomenout na nepovedené vystoupení z posledního kola na hřišti v Římově. Kamenný Újezd B je jistým sestupujícím, ale určitě chtěl svému soupeři oplatit podzimní těsnou porážku 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z řady šancí využili pouze jednu

V nedělním duelu mezi již jistě sestupujícím béčkem Kamenného Újezdu a domácí rezervou Mladého, které se nachází v klidných vodách, se hrálo už pouze pro zábavu a pro to, aby si hráči udělali žízeň na po zápasové rozhovory. Poslední utkání v kariéře řídil mládský rodák, pan rozhodčí Churáň. Jeho předzápasové přání, aby utkání proběhlo v klidu bez zbytečných problémů, bylo vyslyšeno a obě mužstva odehrála celý duel v rámci fair play a tak zkušený sudí neměl žádné vážnější problémy. Od začátku bylo jasné, že domácí celek bude diktovat tempo hry a obrana hostů bude mít velké problémy s rychlonohými útočníky Mladého. Domácí si ale okoukali sobotní formu áčka a tak bylo k vidění velké množství zahozených šancí. Hned v několika vyložených příležitostech se ocitl Novotný, ale v zakončení zklamal. Ve 25. minutě se domácí hráči konečně dočkali. Na dlouhý pas od Szojky si naběl Linhart, bez problémů utekl obráncům a poslal Mladé do vedení – 1:0. Po hříchu to byl jeho poslední povedený pokus nedělního zápasu. Do poločasového hvizdu se už nic nestalo a tak se šlo do kabin za těsného stavu 1:0.

Šest branek Mladého ve druhé půli a hattrick Schustera za 11 minut!

Ve druhém poločasu působili hosté odevzdaným dojmem a tak Mladé pokračovalo v tlaku a také v zahazování vyložených šancí. Postupně se neprosadili Linhart, Souček, Novotný ani Szojka. Mladému ale stačilo deset minut, aby definitivně rozhodlo celé utkání. Linhart na polovině hřiště vybojoval balon, hodil si ho mezi obránce a už mířil sám na brankáře. Jediný kdo se s Linhartem stihl zapojit do brejku, byl Miloš Schuster. Jeho sprint se vyplatil, protože rychlonohý dorostenec předložil Schusterovi míč před prázdnou branku a ten bez problémů zvýšil na 2:0. O tři minuty se opět řítila mládská dvojice Schuster – Linhart. Tentokrát vedl balon Schuster, dlouho čekal na vhodný moment na přihrávku pro svého spoluhráče, až mu hostující brankář odkryl první tyč. Odkrytého prostoru si  mládský středopolař všiml a chytrou střelou zvýšil na 3:0. Jedenáctiminutovou one man show Schuster završil v 73. minutě. Opět v samostatném úniku, chtěl přihrávat na úplně volného Antonína Koláře. Jeho přihrávka se ale k adresátovi nedostala, protože jí tečí mezi nohy vlastního brankáře poslal dobíhající obránce – 4:0. Po další rychlé kombinaci se ve vápně dostal k míči Souček. Předložil ho Szojkovi a ten krásnou ranou na zadní tyč zvýšil na 5:0. Pět minut před koncem si svou branku vstřelil také zkušený Souček, který střelou, po rychlé kombinaci ve vápně, dával na 6:0. Téměř po totožné situaci jako u šesté branky, jen o pár minut později, se k zakončení dostal opět Souček a v pohodě završil skóre na 7:0. Mladé si tak v pohodě zastřílelo a hosté z Kameňáku si venku připsali další debakl.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "Kameňák k nám přijel v hodně poslepované sestavě a na výkonu to bylo znát. Soupeř si nevytvořil skoro žádnou šanci, naopak my jsme zase pálili tutovku za tutovkou. Musím uznat, že hráči soupeře, i když museli snést takový debakl, odehráli utkání v pohodě bez nějakých nepříjemných zákroků, ke kterým se občas týmy v takových to situacích uchylují."




Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - M. Zemek [-] , M. Drábek [-] , M. Pešek [-] , J. Kypta [-] - M. Schuster [-] , F. Souček [-] , P. Schuster [-] (17. M. Novotný [-] ) , L. Szojka [-] - A. Kolář [-] (60. A. Kolář [-] ) , T. Linhart [-] -

TJ Sokol Kamenný Újezd B
T. Schmied [-] - M. Velát [-] , M. Váša [-] , V. Žondecký [-] , F. Kvasnička [-] , V. Šimek [-] , F. Janda [-] , M. Váša [-] , J. Nejedlý [-] , M. Svobodný [-] , T. Lenc [-]

Počet diváků: 27. Rozhodčí: CHURÁŇ Rudolf - STACH Josef (N), ČERVONYJ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.