Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov si poradil s Mladým a dál drží třetí místo


Branky


0

V Římově proti sobě nastoupily dva týmy, které v tabulce dělily jen dva body. Domácí hráči se na jaře posunuli na třetí místo, kde se nacházeli i před nadcházejícím soubojem s Mladým B. Hosté před zápasem pomýšleli na bodový zisk a hlavně prodloužení série bez inkasované branky, za který měli slíbený sud od své brankářské jedničky Lukáše Dvořáka. Na podzim zápas jasně ovládlo Mladé, když vyhrálo 5:1. Římov tak na svém hřišti, kde na jaře ještě neprohrál, měl soupeři co vracet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli v úvodu lepší a do šaten šli spokojenější s jednobrankovým náskokem

Začátek utkání se nesl ve vcelku vyrovnaném tempu, ale domácí přeci jenom měli herně navrch a kontrolovali dění na trávníku. Aktivita domácích se stupňovala a po dvaceti minutách se Římovu podařilo otevřít skóre. Rohový kop Žáčka na přední tyč zaskočil gólmana Dvořáka natolik, že se balon zatřepetal v síti – 1:0. Hosté byli po prvním inkasovaném gólu jako opařeni a hned o čtyři minuty později přišel druhý zásah Římova. Opět po rohovém kopu vznikla ve vápně hostí trma vrma, která skončila až střelou římovského Maršána a Dvořák lovil podruhé. Mládští ale flintu dožita nehodili. Jen minutu po druhé inkasované brance hezky zamotal obránce soupeře ve vápně Drábek a pomalou, přesto přesnou střelou k levé tyči snížil na 2:1. Vstřelená branka vlila novou energii do žil hráčů hostí, vyrovnání měl na noze Novotný, ke smůle hostí však na balon ve skluzu nedosáhl. Několik dobrých příležitostí měli ještě v prvním poločase domácí hráči, ale hostující brankář Dvořák vytáhl několik perfektních zákroků a udržel své spoluhráče na dostřel. Poločasové skóre bylo tak 2:1 pro Římov. 

Ve druhé půli přidali domácí další dvě branky a zápas měli pod kontrolou

V úvodu druhé části měl po dobré Linhartově přihrávce obrovskou příležitost Schuster. Měl dost času na zpracování a chytře mířil do protipohybu gólmana Nováka, jeho střela se bohužel pro hosty nevešla mezi tři tyče. Vyrovnání stále ne a ne přijít a hru začal více kontrolovat Římov který si vytvářel šanci za šancí. Tuto snahu se Římovu podařilo proměnit v 60. minutě. Štrajt předskočil Schustera a na jeho hlavičku byl krátký i brankář Dvořák – 3:1. Domácí už měli hru pevně v rukou a nevypadalo to, že by se snad Mladé nadechovalo k nějakému zvratu. Naopak celý zmar byl dokonán, když dvě minuty před koncem ztratil na půlce balon Lískovec. Domácí Baštýř pak po dlouhém sprintu bez větších potíží překonal Dvořáka počtvrté a bylo hotovo. Symbolicky se nad mládskými fotbalisty stáhly mraky a slunečné se počasí se proměnilo v hustý déšť, který po konečném hvizdu vyprovodil hráče ze hřiště. Zápas tak dospěl k jasné a zasloužené výhře domácího celku 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva (hráč): "Domácím se dařilo od prvních minut potvrzovat, že doma na jaře ještě neprohráli a od první minuty byli na hřišti aktivnější, kdy kontrolovali po většinu prvního poločasu hru a nedovolovali hostům prakticky vůbec nic a tak již po 24 minutách vedli 2:0 po brankách Žáčka a Maršána. Pak sice jediná střela za první poločas na domácí branku znamenal snížení na 2:1, ale to na obrat, jak skóre, tak obrazu hry nestačilo. Domácí se znovu uklidnili a první poločas dohráli na polovině hostů. Ve druhém poločase se rozdíl v držení míče ještě zvětšil a po brance Štraita na 3:1 se hra uklidnila a zápas se již dohrával v poklidném tempu, kdy domácí kontrolovali hru a v samotném závěru ještě přidali branku na konečných 4:1."

SK Mladé B
Miloš Schuster (záložník): "Procházkou ze starých šaten k novému hřišti nás již tradičně uvítal dnešní zápas na půdě soupeře z Římova. Počasí bylo pěkné, tráva posekaná, zavlažování ještě na poslední chvíli decentně provlhčilo terén, vše bylo připraveno k výkopu. Od začátku jsme soupeři nestačili. Přehrávali nás snad úplně všude. Jejich hru výborně podporovali krajní obránci a my si s tím vůbec nedokázali poradit a zaslouženě jsme prohráli."



Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - L. Froněk [-] , P. Žáček [-] , P. Graman [-] , J. Rytíř [-] - J. Štrajt [-] (60. P. Maršík [-] ) - M. Koupal [-] , L. Baštýř [-] , P. Maršán [-] , J. Daniel [-] (69. R. Chyňava [-] ) , M. Bauer [-] (55. P. Crkva [-] )

SK Mladé B
L. Dvořák [-] - M. Zemek [-] , M. Drábek [-] , M. Pešek [-] , J. Kypta [-] (60. A. Kolář [-] ) - M. Schuster [-] , F. Souček [-] , M. Lískovec [-] , L. Szojka [-] - M. Novotný [-] (46. T. Linhart [-] ) , A. Kolář [-] (55. P. Schuster [-] ) -

Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - FUXA Jaroslav (N), FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.