Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda B doma přestřílela Nové Hodějovice


Branky


7. J. Tomandl , 63. J. Tomandl , 77. J. Marek , 83. L. Klimeš - 15. J. Rajtr , 37. D. Lojka , 65. D. Lojka
0

Lídr soutěže III. třídy skupiny B Dobrá Voda B, přivítala na svém hřišti třetí tým tabulky Nové Hodějovice. Domácí hráči chtěli navázat na výhru ve Vrábči a v tabulce znovu odskočit na rozdíl devíti bodů před druhými Ledenicemi B, které vyhrály sobotní zápas na půdě Lišova B. Hosté z Hodějovic si v posledním zápase poradili s Kamenným Újezdem B jasně 6:0. Jenomže na půdě vedoucího celku museli z různých důvodů udělat hned 5 změn v sestavě oproti předchozímu zápasu. Nezapomeňte ohodnotit utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení a měli i další šance, ale hosté z Hodějovic byli velmi efektivní v zakončení a poločas vyhráli

V nedělním prvním opravdu letním odpoledni byl k vidění pohledný fotbal a diváci nebyli ochuzeni ani o branky. Už v 7. Minutě začali naplňovat roli favorita zápasu domácí hráči, když se po centru z pravé strany prosadil Tomandl – 1:0. Domácí útočník tak gólově navázal na své předchozí dvougólové vystoupení na hřišti Vrábče. Hodějovice, které nastoupily v kombinované sestavě, se k první vážnější šancí dostaly po čtvrt hodině hry, ale hned z toho byl gól. V 15. minutě vyrovnal krásnou křížnou střelou na zadní tyč Rajtr – 1:1. Dobrá Voda sice měla více ze hry a vytvářela si šance, které ovšem nedokázala proměnit. Jak naložit s příležitostí ke skórování, tak ukázali znovu hosté. Domácí stoper udělal chybu kousek od středového kruhu, kde vybojoval míč hostující Lojka, který si všiml, že brankář Paur je o něco dál z branky a přesným lobem téměř z poloviny hřiště poslal Hodějovice do vedení – 1:2. Tento stav vydržel do poločasové přestávky.

Hodějovice neproměnily penaltu a Dobrá Voda v závěru otočila výsledek zápasu

Ve druhém poločase se dal očekávat domácí tlak a snaha o vyrovnání. Jenomže po pár minutách druhé půle dostali hosté příležitost pokutového kopu. Ten zahrával kapitán hostí Rudolf, ale brankář Pauer vystihl směr jeho střely a penaltu zlikvidoval. Hodějovice se i přesto dočkaly třetí branky, když se podruhé v zápase prosadil Lojka – 1:3. Hosté hráli obětavě a měli další dvě možnosti ke sklování, ale ani jeden brejk nedotáhli do gólového zakončení. Postupem času ovšem oslabeným hostům rychleji docházeli fyzické síly. Po hodině hry uklidil centr přesným zakončením nohou Tomandl – 2:3. Při inkasované brance se navíc zranil brankář hostí Rozycki, kterého nahradil Martin Hřib. Na vyrovnání se nemuselo dlouho čekat. Čtvrt hodiny před koncem zápasu se hlavou prosadil Jakub Marek a bylo to 3:3. Dokonalý obrat pak Dobrá Voda dokončila 7 minut před koncem zápasu. Jakub Marek si na levé straně obhodil protihráče a zatáhl míč do vápna. Následovala přihrávka na přední tyč, kam si seběhl střídající Klimeš a lehkou tečí překonal bezmocného Hřiba – 4:3. Těsné vedení už si domácí pohlídali a v dramatickém zápase si připsali tři body. V tabulce tak nadále vedou o devět bodů před druhými Ledenicemi B. 



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda B
Tomáš Bartoš (hráč): "Navázali jsme na výkon z Vrábče. Tím, že jsme si vytvořili spoustu šanci, ale kromě jednoho gólu v první půli jsme nedokázali další přidat. Hosté naopak každou svou šanci proměnili a tak vyhráli poločas. Na začátku druhé půle jsme dostali další branku a k tomu se za chvíli kopala penalta, ale brankář Pauer nás podržel. Poté jsme si zase vytvářeli šanci za šanci, konečně se štěstíčko přiklonilo na naši stranu a my nakonec tento důležitý zápas vyhráli."

FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl (trenér): "Začátek byl dobrý, dávali jsme šance, kluci bojovali. Na to, že 5 kluků hrálo letos poprvé a bez tréninku. Vedli jsme 3:1, ale ke konci jsme odešli fyzicky a to rozhodlo. Při gólu domácích na 2:3 se nám navíc zranil brankář, po takovém nešetrném zákroku. Být v plné sestavě, věřím, že jsme výhru udrželi. Byl to pěkný zápas, který se musel líbit. Kluci byli sice smutný, ale já byl spokojený s předvedenou hrou. Ještě se o to třetí místo porveme. Jedinou kaňkou byl výkon domácího pomezního Hoffmana. Jsem u fotbalu 20 let, ale tohle jsem ještě neviděl. Praporek měl nad hlavou prakticky při každém našem útoku. Říkal jsem si, jestli má tohle tým jako je Dobrá Voda vůbec zapotřebí, aby takovýhle blb kazil hru. Zbytečně se to tam hecovalo, tohle budu ještě dlouho rozdýchávat."



Sestavy


SK Dobrá Voda B
J. Pauer [-] - R. Candra [-] , L. Vejsada [-] (50. L. Klimeš [-] ) , J. Marek [-] , J. Tomandl [-] , O. Jirák [-] , P. Choboda [-] , C. Novotný [-] , J. Toman [-] , T. Bartoš [-] , V. Hanousek [-]

FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - Z. Kroupa [-] , M. Chmeňa [-] , M. Rudolf [-] , J. Rajtr [-] - M. Jáchym [-] , J. Dvořák [-] , D. Lojka [-] , J. Tomeček [-] - T. Carda [-] - M. Hrdlička [-]

Hráči zápasu: J. Pauer , J. Marek , J. Tomandl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - HOFFMAN Petr (N), BENEDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.