2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameňák nevzdává boj o záchranu a doma porazil soupeře z Vrábče


Branky


0

Poslední tým III. třídy skupiny B Kamenný Újezd B přivítal na svém hřišti soupeře z Vrábče. Domácí na jaře předvádí dobrý fotbal, ale občas tomu chybí body. Stejně tomu bylo i v posledním zápase v Ledenicích, kde hráli svěřenci trenéra Váši dobře, ale nakonec si vinou špatné koncovky a chyb v defenzivě odvezli vysokou porážku 6:2. To hosté přijeli do Kameňáku v lepším rozpoložení, když si doma poradili s Římovem. Na body měli spadeno i na půdě Kamenného Újezdu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříliš pohledný fotbal branky nepřinesl

Domácí hráči nastoupili oproti utkání v Ledenicích v pozměněné, silnější sestavě. Kamenný Újezd ztrácel na nejbližší tým v tabulce 7 bodů a ziskem tří bodů se chtěl pokusit toto manko snížit a ukázat, že není smířen s posledním místem v tabulce. Samotný zápas začal velmi volně, ani jeden tým nepředváděl žádné strhující tempo, které by přítomné diváky zvedalo ze sedaček nebo je nutilo napjaté poskakovat u klandru. Zatímco hosté hrozili dlouhými nakopávanými míči, které většinou končily v rukou jistého brankáře Jandy. Domácí se k vážnější akci dostali po půl hodině hry. Na centr z pravé strany se natahoval Šimek, který míč lehce škrtl, ale ten nakonec skončil těsně vedle levé tyče Schusterovy branky. Více toho v první polovině k vidění nebylo a za bez brankového stavu se šlo do kabin.

Domácí hráči ukázali větší hlad po vítězství

Druhý poločas opět nenabídl žádné strhující tempo, ale na rozdíl od prvního dějství začaly padat branky. Ta první přišla v 55. minutě, kdy lob za obranu našel domácí Lenc a svůj nájezd na brankáře Schustera zakončil vedoucí brankou – 1:0. Inkasovaná branka nakopla hráče hostí k větší aktivitě a po deseti minutách hry bylo srovnáno. Centr z pravé strany uklidil za záda bezmocného Jandy přesně zakončující Bašta – 1:1. Hra se poté uklidnila a hrálo se převážně mezi vápny. Čtvrt hodiny před koncem, ale přišlo zaváhání hostující obrany, které využil rychlonohý Frnka, jak velí jeho jméno, frnknul kolem obránce a předložil míč před branku, kde byl volný Svobodný a ten se nemýlil – 2:1. Možná není náhodou, že v probíhajícím MS v hokeji byli jedinými střelci domácího týmu právě hráči, kteří hokej hrají. Uvidíme, zdali si jejich formy všimne i trenér Vůjtek a budou dodatečně povolání na finálovou část mistrovství světa. Nicméně v závěru utkání už se nic vážnějšího nestalo a tak si Kamenný Újezd B připsal důležité tři body a ztrátu na předposlední Trhové Sviny B stáhl na 4 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
Martin Buzcek (hráč): "Byl to zápas o snahu ještě zabojovat o stáhnutí bodové ztráty. Začátek zápasu bylo takové oťukávání a jediné větší vzrušení přišlo, kolem 30. minuty, kdy jsme zahrozili z pravé strany a centrovaný míč škrtal Vojtěch Šimek kousek od levé tyče. Jinak se nic moc do půle nestalo. Ve druhé půli jsme šli do vedení, když lob za hostující obranu využil Lenc. Hosté se najednou zvedli a začali se tlačit do šancí. Po centru z pravé strany pak padl vyrovnávací gól. Hra se poté uklidnila a poslední slovo jsme měli nakonec my. Zaváhání hostující obránce, který chtěl nechat míč dojít do zámezí, aby následoval odkop od branky, využil mladý Frnka, který oběhl obránce a přihrál pod sebe na volného Svobodného, který rozhodl o naší výhře. Závěr byl vyhrocený, oba týmy se mezi sebou pošťuchovaly, prakticky až do konce zápasu, ale bez vážnějšího excesu."

TJ Vrábče
Michael Schuster (hráč): "První poločas byl od obou týmů nudný a opatrný, bez nějakých větších šancí. Druhý poločas se malinko obraz hry změnil, ale žádná sláva. Když Kamenňák proměnil dvě vážnější šance ve dva góly. Rozhodčí tomu zápasu taky moc neprospěl a tak jsme odjeli bez bodů domů. Musíme se soustředit na další zápas a zapomenout na tu dnešní hrůzu."



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Janda [-] - O. Samek [-] , M. Svobodný [-] , V. Šimek [-] , D. Frnka [-] , J. Rožboud [-] , M. Váša [-] , T. Vítů [-] , M. Buczek [-] (61. M. Váša [-] ) , T. Lenc [-] , M. Svobodný [-]

TJ Vrábče
M. Schuster [-] - M. Chrástecký [-] (46. F. Junek [-] ) , R. Lučanský [-] (29. K. Bašta [-] ) , M. Seethaler [-] , L. Koclíř [-] (46. M. Šerý [-] ) , S. Knytl [-] , M. Mekiš [-] (75. J. Vejskrab [-] ) , M. Vrba [-] , T. Knytl [-] , D. Pech [-] , M. Filištein [-] (67. Z. Medula [-] )

ŽK: 87. V. Šimek - 72. M. Mekiš , 87. F. Junek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - ČERVONYJ Jakub (N), KUČERA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.