2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov si doma poradil s nepříjemnými Ledenicemi a stoupá tabulkou vzhůru


Branky


0

Třetí jarní vystoupení čekalo hráče Římova. Domácí hráči na úvod jara přivítali první Dobrou Vodu, kterou obrali o dva body a nyní přivítali druhý celek tabulky Ledenice B. Hosté stejně jako domácí minulé kolo vyhráli a rovněž neinkasovali. Při pohledu na tabulku se hrálo o důležité body, protože v případě výhry Ledenic by hosté odskočili svému pronásledovali na šest bodů. V opačném případě by se domácí Římov po zisku tří bodů, mohl dotáhnout na svého protivníka na druhé místo. "Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!" 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas vyzněl lépe pro Římov po proměněné penaltě

Zápas čtvrtého týmu tabulky s druhým, začal podle plánovaného scénáře. Oba týmy potvrzovali, že do horních pater tabulky patří zcela po právu a k vidění bylo velmi vyrovnané střetnutí. Bohužel pro přítomné diváky se na obou stranách mnoho šancí nevyskytovalo a míč se pohyboval spíše ve středovém kruhu. První vážnější akce zápasu, pak skončila brankou domácích. Jeden z bránících hráčů Ledenic zabránil v zakončení domácímu Źáčkovi, jen za cenu faulu a následovala penalta. K té se postavil Graman a z penaltového puntíku se nemýlil – 1:0. V posledních deseti minutách první půle se stav nezměnil a tak šli s jednobrankovým náskokem do šaten domácí hráči.

Úvod patřil domácím, hosté pak marně dotahovali

Pokud pomýšleli hosté z Ledenic na rychlé vyrovnání v úvodu druhé půle, pak jejich plány vzali za své hned v první minuté druhého dějství. Domácí zahrávali rohový kop a zakončující Maršán zvyšoval na 2:0. Dvoubrankové vedení možná domácí hráče trošku ukolébalo a iniciativu hry převzali Ledeničtí. Ti se po zásluze dočkali snížení, když se v 67. minutě prosadil hlavou Kožant – 2:1. V posledních dvaceti minutách se diváci další branky nedočkali. Hra se hodně rozkouskovala osobními souboji, ze kterých pramenily emotivní reakce obou stran. To samozřejmě vyhovovalo Římovu, který dovedl zápas do vítězného konce a v tabulce se bodově dotáhl na druhé Ledenice B. Trenérská premiéra Marka Jarůška na lavičce Ledenic B, tak nezačala bodovým úspěchem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva (hráč): "Od samého počátku bylo patrné, že se potkávají výkonnostně srovnatelně mužstva a hra se odehrávala především kolem půlící čáry bez velkých příležitostí. První velká šance přišla ke konci prvního poločasu, kdy po faulu na Žáčka, proměnil pokutový kop Graman. Vstup do druhého poločasu pro nás nemohl začít lépe, protože jsme hned po minutě Maršánem zvýšili na rozdíl dvou branek. Hosté se poté zvedli a zaslouženě snížili. V hektickém závěru, kdy se hra rozkouskovala vinou osobních soubojů a emotivních reakcí na obou stranách se jim již vyrovnat nepodařilo."

TJ Slavoj Ledenice B
Marek Jarůšek (trenér): "Musím souhlasit s komentářem domácích. Hráli tvrdým stylem a to nám vůbec nevyhovovalo. Prohrávali jsme osobní souboje, domácí důrazem dovedli zápas k vítězství. Jinak jsme byli fotbalovějším týmem, ale bohužel, na body to nestačilo. Měli jsme i smůlu, protože jeden hráč se nám zranil při rozcvičce a druhý, posila z A týmu, odstoupila už po šesti minutách hry. "



Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - P. Crkva [-] - P. Graman [-] , P. Žáček [-] , L. Froněk [-] , J. Rytíř [-] - J. Štrajt [-] (70. L. Baštýř [-] ) , P. Maršík [-] (70. I. Polák [-] ) - M. Kopt [-] (63. B. Kuta [-] ) , M. Bauer [-] , P. Maršán [-]

TJ Slavoj Ledenice B
M. Škaroupka [-] - P. Králík [-] , J. Řimnáč [-] , M. Kožant [-] (8. Š. Koblasa [-] ) , J. Čech [-] (57. F. Kopecký [-] ) , J. Fencl [-] , R. Kučera [-] , P. Hinterhölz [-] , T. Lamáček [-] , K. Havelka [-] , M. Strouha [-]

ŽK: 62. M. Kopt - 60. J. Fencl , 77. R. Kučera , 86. K. Havelka .
Hráči zápasu: P. Novák , P. Maršán .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: CHURÁŇ Rudolf - FUXA Jaroslav (N), ČECH Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.