Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:30

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov vyrazil do Štěpánovic s pěti pendly a domácím nadělil bůra


Branky


51. M. Fiktus , 69. M. Klabouch - 40. J. Kándl , 46. O. Mach , 60. M. Žižka , 78. O. Mach , 90. D. Mlýnek
0

Ve 13. kole III. třídy se hrálo očekávané derby mezi Štěpánovicemi a Lišovem B. Domácí vstoupili do jara porážkou s Novými Hodějovice, která byla vůbec první letošní prohrou na domácím hřišti. Hosté z Lišova přijeli povzbuzeni domácí výhrou na Kamenným Újezdem a svému soupeři chtěli vrátit podzimní porážku 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny povzbudil Lišov před startem do druhé půle

Derby ve Štěpánovicích táhlo. Na zápas si našlo cestu přes 150 diváků a tak mělo utkání výbornou kulisu. Nešťastně začal zápas pro Lišov, kterému se po sedmi minutách zranil kapitán a nejlepší střelec týmu Petr Vávra. Místo něj naskočil do zápasu teprve šestnáctiletý Václav Ludvík a za svůj výkon si nakonec vysloužil nominaci do sestavy kola. Ovšem zpátky k zápasu. První poločas, se hrál vyrovnaný fotbal, domácí měli mírně navrch, za což možná mohla i únava některých hráčů Lišova, kteří měli jedno nedělní utkání za sebou. Branky se dočkali diváci ve 40. minutě, když se prosadil právě jeden z pendlů Lišova Kándl a přesnou střelou poslal hosty do vedení – 0:1.

Lišov vstoupil výborně do druhé půle

Pokud chtěli domácí udělat něco se zápasem, pak se jim vstup do druhé půle příliš nepovedl. Ve 46. Minutě chyboval nejprve domácí Novák a následná střela lišovského Macha, prošla Matouškovy mezi prsty – 0:2. Štěpánovice se ovšem nechtěly vzdát a za pět minut snížil Marek Fiktus na rozdíl jedné branky – 1:2. Hra se přesouvala z jedné strany na druhou a po hodině hry vrátil dvoubrankové vedení Lišovu důrazný Žižka. Ten nejprve hlavičkoval do tyče, ale po vzoru Davida Lafaty šel za míčem a napodruhé jej poslal za záda bezmocného Matouška – 1:3. Zpět do zápasu se dostali domácí v 69. Minutě, když snížil Klabouch na 2:3. Domácí hráči se tlačili za vyrovnání, ale pokusy Klaboucha a Jana Ludvíka gólem neskončily. V 78. Minutě se navíc podruhé v zápase prosadil Mach a Lišov znovu vedl o dvě branky. Definitivní podobu výsledku pak dali hosté v poslední minutě, když brejk tří hráčů Lišova zakončoval do prázdné branky David Mlýnek. Štěpánovice tak i ve druhém jarním zápase doma padly a na první body si budou muset počkat minimálně do příštího týdne, kdy jedou na hřiště Trhových Svinů. To Lišov odstartoval jaro na výbornou, ve dvou zápasech si připsal plný počet šesti bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Byli jsme herně lepší, ale bohužel se nám nedařilo v koncovce. Lišov přijel s některými hráči z áčka, kteří se podělili o čtyři z pěti branek do naší sítě. Na šance jsme byli asi lepší, ale na nás stačila rychlost mladých kluků, kteří si kolem nás píchli míč nebo si ho narazili a bylo zle. Zápas to byl kvalitní, bez karet a soupeř si zaslouženě odvezl tři body. Domácí zaváhání se pokusíme napravit ve Svinech, ale ani tam nás nečeká nic lehkého."

SK Lišov B/Štěpánovice
David Mlýnek (hráč): "Ve Štěpánovicích nás nečekalo nic lehkého. K zápasu jsme dorazili s pěti hráči, kteří už měli jeden zápas v nohách. Domácí měli více šancí, ale i díky brankáři Vávrovi se jim v zakončení nedařilo. Trošku jsme se přizpůsobili jejich hře, ale v pár momentech jsme využili naší rychlosti a zápas dovedli do vítězného konce."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánovice
P. Matoušek [-] - P. Kosař [-] , P. Novák [-] , M. Fiktus [-] , J. Kučera [-] - J. Ludvík [-] (85. M. Kovář [-] ) , M. Fiktus [-] , M. Klabouch [-] , D. Marek [-] - V. Kopačka [-] , L. Makovička [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
J. Vávra [-] - D. Mlýnek [-] , P. Vávra [-] (7. V. Ludvík [-] ) , M. Murčo [-] (46. R. Trousil [-] ) , J. Kándl [-] , M. Žižka [-] , R. Cimbura [-] (75. J. Kročák [-] ) , D. Mlýnek [-] , L. Masnička [-] , L. Mlýnek [-] , O. Mach [-]

Počet diváků: 154. Rozhodčí: GRANEC Robert - SUCHÁNEK Robert (N), HART Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.