Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.02.2016 20:00

15.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Futsal , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malibu otočilo zápas


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Malibu MB B
Roman Dvořáček, trenér: Věděli jsme, že utkání nebude jednoduché a to se nám potvrdilo. Jelikož jsme soupeře prověřili na turnaji v Milovicích, věděli jsme co od něj čekat a jak se na zápas připravit. Do zápasu jsme šli s jasným cílem a tím bylo vítězství a zisk tří bodů. V úvodu utkání jsme šli hned dvakrát do vedení, ale soupeř dokázal nejen vždy dotáhnout ztrátu, ale do poločasu dokázal skóre otočit na stav 2:4 z našeho pohledu. Měli jsme spoustu neproměněných šancí v první půlce a to jsme museli zlepšit ve zbylé části zápasu, abychom mohli pomýšlet na tři body. Velkou roli v utkání sehrála psychická stránka hráčů. Jak jsme zjistili již na turnaji v Milovicích, hráči týmu Milovic mají problém udržet nervy na uzdě. Potvrdilo se to i v tomto zápase. Po vyloučení milovického hráče jsme dobře sehráli power-play a chytli jsme se tímto důležitým gólem na 4:4. To nás nakoplo a od té doby jsme byli všude a k nezastavení. Dokázali jsme utkání otočit a zvítězit v poměru 9:4. Tenhle zápas jsme zvládli jak po fyzické stránce, tak po psychické a to je pro nás ohromně důležité. Musím přiznat, že tohle byl další ze zápasů, kdy nejen já, ale i kluci z týmu měli "husinky". A to je důvod, proč to hrajeme a máme to rádi.

Futsal Milovice
Lukáš Řezníček - hrající trenér: Do Mnichova Hradiště jsme odjeli v dobré sestavě, ale věděli jsme, že nás čeká velmi těžký zápas. Soupeřův „A“ tým hraje druhou futsalovou ligu a i „B“ tým je na velmi vysoké úrovni. Soupeř v úvodu utkání dvakrát vedl, ale náš tým dokázal vždy obratem skóre vyrovnat. Před koncem prvního poločasu zachytil soupeř míč rukou na brankové čáře, následovala ČK a byl nařízen PK, který Zdobinský proměnil a šli jsme do vedení 3:2. Do konce prvního poločasu jsme přidali další gól a předváděli skvělý futsal. Do druhého poločasu jsme vstupovali s tím, že chceme více držet míč na našich sálovkách a dojít si v klidu pro cenné tři body, ale to co jsme předvedli v druhém poločase bylo strašné. V úvodu druhého poločalsu se nechal nepochopitelně vyloučit Zdobinský za strčení do protihráče. Soupeř využil přesilovku a snížil, za dalších pár minut přidal další gól z desetimetrového kopu, jelikož šlo o faul šestý a rázem bylo bohužel vyrovnáno. Po individuálních chybách jsme dostali další dva góly a soupeř odskočil do dvoubrankového vedení. Při závěrečné power-play jsme inkasovali další 3 góly. První a druhý poločas byl jak den a noc, nepochopitelně jsme v tomto zápase odešli psychicky. Pár hráčů by si mělo srovnat své výkony a chování v hlavě zvláště, když nás tuto neděli čeká pohárový zápas FAČR. Ztratili jsme vyhraný zápas a to jen díky tomu, že máme problém udržet své nervy na uzdě.



Sestavy



Futsal Milovice
M. Keller [-] - L. Řezníček [-] , J. Krátký [-] , P. Kocián [-] , M. Baran [-] , D. Isailovivič [-] , P. Zdobinský [-] , O. Fišer [-]

Místo: Hala Bios Mnichovo Hradiště.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku