Mikulčice si udržely doma 3 body


Branky


15. M. Novák , 19. M. Novák , 35. V. Polák , 49. V. Polák , 57. P. Šalša , 78. P. Šalša - 41. D. Raus
0

25. kolo Okresního přeboru nám nabídlo duel mezi Mikulčicemi a Nenkovice, hned od začatku to byl velmi atraktivní zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas hned o 2 góly

Předposlední utkání Okresního přeboru nabídlo zápas mezi Mikulčicemi a Nenkovicemi, kterým se na jaro docela daří. Utkání probíhalo od začátku svižně, což znamelo pro díváky, že se mají na co těšit. Nejprve domácí dobrou kombinací prověřili hostujícího brankáře, který však tuto šanci bezproblémově vychytal. První branky se diváci dočkali v 15.min, kterou dal Michal Novák po krásné přihrávce Vlastimila Poláka. Poté zahrozili hosté, ale branku bohužel minuli a vyrovnání se nedočkali. Druhou branku dal opět Michal Novák, když dorážel střelu, kterou vyrazil brankář. Poté na 3:0 zvyšoval Polák Vlastimil ve 35. minutě. Nakonec poločasu ve 41. minutě hosté dokazali snižít, když se trefil Daniel Raus.

Mikulčice nadále střílely jeden gól za druhým

Druhý poločas domácí opět ovládli, kdy Polák Vlastimil opět skóroval ve 49. minutě. Poté se musel zápas na 20. min přerušit kvůli průtrži. Po nucené přestávce domácí ještě přidali dvě branky, které dal střídající Šalša. První se trefil v 57. minutě a tu druhou si nechal skoro nakonec až v 78. minutě. Mikulčice tak zvládly porazit hostující Nenkovice 6:1 a zaslouženě si nechaly všechny tři body doma. V posledním kole čeká Mikulčice soupeř ze Starého Poddvorova. Nenkovice v posledním kole přivítají tým ze Bzence. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mikulčice
Hynek Šagát: Zápas se musel asi 110 divákům líbit, protože se hrálo ve výborném tempu a hrál se velmi atraktivní a gólový fotbal. Diváci mohli vidět spoustu gólu v podání domácích. Vítězství nás určitě mnoho těší.




Sestavy


TJ Baník Mikulčice
M. Novotný [-] - J. Anovčín [-] (46. P. Šalša [-] ) , P. Bureš [-] , F. Pochylý [-] (80. L. Hubáček [-] ) , V. Polák [-] , M. Novák [-] , P. Jánoš [-] (70. Z. Daniel [-] ) , M. Vacenovský [-] , V. Čechovský [-] , P. Machala [-] , I. Šuga [-]

TJ Sokol Nenkovice
- T. Mikeska [-] , L. Kludák [-] (57. M. Zálešák [-] ) , P. Zálešák [-] , D. Raus [-] , F. Kuchař [-] , D. Pospíšil [-] , R. Stehno [-] (86. P. Zálešák [-] ) , P. Kováč [-] , B. Linzer [-] , J. Mezihorák [-] , P. Schöfr [-]

ŽK: 27. D. Pospíšil .
Místo: Mikulčice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: VRBOVSKÝ Luděk - HRBÁČEK Josef, KOTÁSEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.