4:1
(3:1)
4. M. Bohun (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uhřice si poradily s Bojanovicemi


Branky


16. J. Rotrekl (p.) , 31. J. Neumann , 38. J. Neumann , 77. L. Smílek - 4. M. Bohun (p.)
0

Předposlední kolo přívítaly domací Uhřice na svém hřišti tým z Bojanovic, hned první poločas nabídl dvě penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný pokutových kopů

Utkání začalo lépe pro hosty, kteří již ve 4. minutě měli možnost zahrávat pokutový kop po faul jednoho z domácích obránců. Míč na bílý puntík si postavil kapitán Martin Bohun a otevřel skóre. Domácí působili ze začátku velice zakřiknutě. Až v 16. minutě se dostaly Uhřice před naši branku a po faulu se pískala i penalta i v jejich prospěch. Jan Rotrekl ji s přehledem proměnil. To domácím pomohlo a začali se více tlačit před branku Bojanovic. Po půlhodině hry už Uhřice vedly. Centrovaný míč uklidil na brankové čáře Neumann do sítě. O dalších 5 minut později se akce opakovala a stejný hráč vstřelil třetí branku. Svůj hattrick mohl završit o pár minut později, ale střele po jeho úniku po levé straně stála v cestě tyčka. 

Uhřice si pohlídaly vedení

Druhou půli začali lépe hosté a drželi míč po většinu času na svých kopačkách. Proti místy až agresivní hře domácích si však žádnou větší příležitost vypracovat nedokázali. Uhřice po celé utkání nekompromisně trestaly každé zaváhání hostů a stejně tomu bylo i v 77. minutě. Přiťuknutí aktivního Neumanna zužitkovala přesnou střelou k levé tyči Smílek. Uhřice čeká poslední zápas proti poslednímu KEN Veselí. Dolní Bojanovice budou mít poslední šanci na zisk bodů proti Vracovu.



Ohlasy k zápasu



SK Dolní Bojanovice
David Bohun - hráč SK Dolní Bojanovice: ,,Do utkání jsme vstoupili lépe a již ve 4. minutě se ujali vedení. Poté se hra vyrovnávala a šance začali přibývat spíše na domácí straně. Po zbytečných chybách v obraně jsme soupeři darovali 3 branky. Ve druhé polovině jsme měli více ze hry a vytvářeli si šance. Další branku jsme tak už nepřidali a soupeř nám po rychlém protiútoku vstřelil čtvrtou branku".



Sestavy


SK Uhřice
J. Mokrý [-] - J. Neumann [-] (82. A. Spálovský [-] ) - M. Mikšík [-] (87. J. Strmiska [-] ) , M. Kopřiva [-] (77. P. Kramář [-] ) , T. Hořava [-] , R. Pěnčík [-] , L. Smílek [-] (83. T. Bajer [-] ) , L. Hořava [-] , T. Valihrach [-] , J. Rotrekl [-] , R. Konečný [-] (46. D. Hroudný [-] )

SK Dolní Bojanovice
J. Bílík [-] - J. Seják [-] , D. Bohun [-] , F. Seják [-] - A. Řezáč [-] (82. J. Košutek [-] ) , T. Podrazil [-] , P. Půlkrábek [-] , M. Bohun [-] - P. Bohun [-] (80. O. Stávek [-] ) , A. Tomaštík [-] (89. J. Salajka [-] ) - V. Blaha [-]

ŽK: 52. L. Smílek , 57. J. Rotrekl , 62. R. Pěnčík - 19. M. Bohun , 41. A. Řezáč .
Místo: Uhřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HÝBL Jiří - JAHODA Jiří, KUKULA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.