2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážnice a Poddvorov si rozdělily bod


Branky


0

V neděli nám nabídlo 24. kolo zápas mezi lídrem Strážnicí a Poddvorem. Utkání mělo favorita, který se chystá postoupit. Ale v Poddvorově se však hrálo velmi vyrovnané utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyrovnaný

Od začátku bylo utkání oboustranně celkem nervozní a hra byla hodně často přerušována. Hosté se ujali vedení po rohovém kopu, kdy z hranice malého vápna hlavičkoval Lípa. Domací to ale nepoloýilo a během pár minut dokázali srovnat brankou Štipského, kterému před prázdnou bránu nahrával Lee. O chvíli později už to bylo 2:1 pro domácí, samostatná únik gólově zakončil opet Štípský. Hosté s vyrovnaním prišli v zápětí, kdy přesny centr Popelky našell opět Lípu, a ten se prosadil taktéž po druhé. Hosté měli v prvním poločase ještě jednu velkou šannci, kdy zahrávali přímý kop z hranice pokutového území, domací brankář  Beneš střelu k tyči zvládl vyrazit. Hráči Starého Poddvorova měli v prvním poločase také ještě další šance, ty zůstaly ale nevyužity. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 2:2.

Druhá půle bez gólu

V druhém poločase se hra domacích ještě zlepšíla a vytvořili si i územní převahu nad soupeřem, který se k nějakému vážnějšímu ohrožení Benešovi branky nedostal. I když si domací vytvořili více šancí, nedokázali žádnou z nich proměnit. a skóre se tak něměnilo. Zápas tedy skončil vyrovnaným stavem 2:2. Na další zisk bodů bude mít Poddvorov šanci porti Kozojídkám. Strážnice další kolo doma přivíta tým ze Ždánic.   


Ohlasy k zápasu


TJ Starý Poddvorov
Jakub Beneš - brankář TJ Starý Poddvorov: Přijela k nám už postupující Strážnice, věděli jsme, že to nebude lehké utkání. Chtěli jsme samozřejmě vyhrát a myslím se, že jsme k tomu měli i blíž, bohužel jsme neproměnili šance, kterých bylo dost. Zápas byl od začátku rozhádaný a nervozní, ale do druhého poločasu už se to uklidnilo, jinak si myslím, že by někteří aktéři ani nedohráli. Strážnici gratuluji k postupu a ať se jim ve vyšší soutěži daří.




Sestavy


TJ Starý Poddvorov
J. Beneš [-] - P. Bařina [-] , L. Kašík [-] , D. Skočík [-] (36. J. Gertner [-] ) , R. Žurovec [-] , H. Huy [-] , P. Štipský [-] (82. R. Svoboda [-] ) , T. Cupal [-] , O. Veselský [-] , D. Krupica [-] , F. Krupica [-]

TJ Jiskra Strážnice
D. Janík [-] - P. Harašta [-] , Z. Čech [-] , M. Popelka [-] , L. Mička [-] , Z. Vávra [-] , K. Paška [-] , P. Chlud [-] , Š. Hadač [-] (79. A. Žák [-] ) , T. Lípa [-] (83. Š. Brákora [-] ) , J. Varsamis [-]

ŽK: 35. D. Skočík , 42. T. Cupal , 72. F. Krupica - 17. T. Lípa , 72. M. Popelka , 77. Z. Čech , 79. L. Mička .
Místo: St.Poddvorov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: VINKLÁREK Filip - MAJZLÍK Jaroslav (N), JURKOVIČ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.