Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulčice zdolaly domácí Kostelec


Branky


0

22. kolo Okresního přeboru nám přineslo zápas mezi Kostelcem a Mikulčicemi. Zápas přinesl mnoho gólů, ale lépe na tom byl hostující tým, který dokázal vstřelit více branek, a tak si odvezl tři body z Kostelce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jen o gól

Hned úvod utkání se vydařil hostům, když rychlý brejk zakončil dorážkou Michal Novák a hosté se ujali vedení. Domácím se podařilo brzy vyrovnat, když chybu hostující obrany potrestal Miroslav Kotásek. Ale bohužel to domácím nepomohlo ke zlepšení výkonu a pokračovali v bezkrevném výkonu, čehož hosté využili ve 21.minutě, kdy po standardní situaci hlavičkoval zcela nekrytý Zdeněk Šebestík a hosté opět vedli. Uběhlo jen pár minut, když trápícím se domácím zasadil další ránu Vlastimil Polák, který využil nedůraz v domácí obraně a a z hranice vápna skóroval. Domácí se přesto dokázali opět vrátit do zápasu, když krátce před půlí po rohovém kopu a tyčce Ondry Lochmana srovnal střelou z vápna Jan Kvaltin.

Mikulčice dokázaly navýšit skóre

Úvod druhé půle se vydařil domácím, hned ve 48.minutě zakončoval Ondřej Lochman, ale bohužel jen do tyče. Když v 53.minutě zcela nekrytý Michal Novák skóroval a přidal tak svůj druhý gól v zápase bylo s domácími už hodně zle. Domácím nepomohla ani střídání a hosté směřovali za zaslouženými třemi body. Konečnou podobu výsledku dal v 86.minutě Zdeněk Šebestík, který zakončil svůj rychlý průnik střelou z vápna. Hosté si tak odvezli zasloužené 3 body. Další kolo Kostelec hraje ve Bzenci. Mikulčice přivítají doma Dolní Bojanovice.


Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Pavel Borkovec - hráč SK Kostelec: V dnešním utkání nám nevyšlo vůbec nic. Určitě se nechci vymlouvat na absence, které jsme před tímto zápasem museli řešit. Protože mnohem víc než hráči nám chybělo nasazení, bojovnost a chuť porvat se o výsledek. Hosté si 3 body zasloužili.




Sestavy


SK Kostelec
M. Kůřil [-] - M. Kotásek [-] (77. F. Kvaltin [-] ) , J. Kvaltin [-] (72. P. Lecián [-] ) , D. Horák [-] , R. Bužek [-] , R. Dobeš [-] , J. Lochman [-] , O. Lochman [-] , D. Horák [-] (53. S. Macek [-] ) , R. Hochman [-] , P. Borkovec [-]

TJ Baník Mikulčice
M. Novotný [-] - P. Bureš [-] , Z. Šebestík [-] , V. Polák [-] , M. Novák [-] , P. Jánoš [-] (84. M. Král [-] ) , M. Vacenovský [-] , V. Čechovský [-] , J. Pitzinger [-] , J. Flachs [-] (58. Z. Daniel [-] ) , I. Šuga [-]

ŽK: 20. D. Horák , 38. R. Dobeš - 44. V. Čechovský , 60. P. Jánoš . ČK: 87. R. Dobeš .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KORDULA Adam - HRBÁČEK Josef, JELÍNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.