Nenkovice porazily Ždánice


Branky


0

22. kolo Okresního přeboru nám nadělilo duel mezi Nenkovicemi a Ždánicemi. Tentokrát však zvládly utkání lépe domácí Nenkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas o dva góly

Po čtrnáctidenní odmlce se fotbalisté Nenkovic představili v domácím prostředí. Papírovým favoritem střetnutí byly hostující Ždánice, soupeř nacházející se na opačném pólu tabulky. Oproti minulému střetnutí se vrátili do sestavy Radim Stehno i Tomáš Hrabal. Naopak chyběli potrestaný Roman Frelich a také Honza Polcr, pro kterého z důvodu operace třísla již bohužel sezona předčasně skončila. Hosté pak nejvíce postrádali kanonýra týmu Snášela, který se musel smířit pouze s rolí diváka. Hned v úvodu zaskočil naši obranu Handlíř a jen díky skvělému zákroku brankáře Pavla Schöfra jsme neinkasovali. Nedáš, dostaneš! Sám faulovaný Radim Stehno naložil se standardní situací nejlépe jak mohl a poslal domácí "Vichr" do vedení 1:0. Hostující Kovo však nesložilo zbraně. Šanci Davida Horňáka včasným výběhem a skvělým zákrokem vychytal Schöfr. Na druhé straně se činil Daniel Raus, jenž razantní ránou z 18 metrů vyprášil rukavice Martina Rubana. Vyrovnání viselo ve vzduchu po průniku a přihrávce Handlíře, neobsazený Radek Ruban v obrovské šanci nedokázal propálit míč do brány. Po přímém kopu Petera Kováče tak zakončil první půli přesnou hlavičkou Franta Kuchař 2:0.

Nenkovice zvýšily střeleckou aktivitu

Úvodní minuty druhé části patřili hostujícímu Kovu. Ve zmatku před naší bránou se nejlépe zorientoval střídající mladíček Andresík a snížil na rozdíl jednoho gólu 2:1. Hráči Sokolu zvýšili aktivitu. Nákop do vápna nedokázal zkrotit mezi tři tyče Franta Kuchař. Stejně tak po centru Davida Pospíšila pálí bez přípravy vedle brány Matěj Zálešák. O osudu utkání rozhodly dva slepené góly v rozmezí dvou minut. Nejprve po faulu Hrbotického na Dana Rause odpískal rozhodčí pokutový kop. Přestože gólman M. Ruban vystihl stranu a míč rukou zasáhl, penalta z kopačky Petera Kováče skončila v bráně 3:1. Vzápětí přišel nejkrásnější okamžik utkání a spolupráce dvojice hráčů Radim Stehno, Matěj Zálešák. Osamocený David Pospíšil před bránou Kova dostal od Radima přihrávku jako na zlatém podnose a s přehledem zpečetil naše vítězství 4:1. V průběhu duelu úřadoval hlavní rozhodčí Lukáš, který v karetní rošádě vytáhl z kapsy také červenou, když utkání nedohrál hostující Klíč. Přes několik slibných příležitostí na obou stranách se již diváci gólů nedočkali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nenkovice
Zdeněk Kotas: Řekl bych, že favoritem byly jasně Ždánice. Chyběli nám hráči, ale také se nám naštěstí jiní hráči vrátili do sestavy. Zápas jsme určitě zvládli a vybojovali jsme tři cenné body.




Místo: Nenkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: LUKÁŠ Pavel - VOJTEK Lukáš, ZÁLEŠÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.