Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulčice obraly domácí Vracov o body


Branky


0

V neděli do Vracova přijel tým z Mikulčic, který měl co napravovat. Utkání probíhalo v režii Vlastimila Poláka, který vstřelil hned 4 branky do sitě Vracova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla hned 2 góly

Od začátku utkání byly jednoznačně lepším týmem hostující Mikulčice, které byly považovány za favority. Do 15. minuty si hosté vytovořili mnoho slibných šancí, které však nedokázali využít. Ve 22. minutě se ujaly vedení Mikulčice po střele kapitána Pitzingra, která letěla z velké dálky přímo k tyči. Druhou branku přidal ve 31. minutě Petr Bureš, a zvyšil tak na 2:0. Domácí tým měl šance z rohů, které si vytvořili těsně před poločasem, tyto šance však bohužel nevyužili. Soupeři tak šli do šaten za stavu 0:2. 

Druhý poločas Mikulčice navýšily skóre

Ve druhém poločase opět hráli především hosté, kteří v 60. minutě zvýšili skóre díky gólu Vlastimila Poláka. Další gól dal opět Polák v 71. minutě, když je střela z dálky zapadla pod břevno. Poté se ozvali domácí když snižili gólem Stanislava Kadlečka na 1:4. V 80. minutě se znovu ozval Polák, který dal svůj třetí gól. To nebylo ze strany Vlastimila Poláka vše, jelikož v 84. minutě stihl další gól. Druhý poločas tak řídil hlavně on. Zápas skončil 1:6 pro Mikulčice, které napravily prohru z minulého kola. Vracov bude mít další šanci proti Bzenci. Mikulčice přivítají doma Svatobořice, kdr budou moct získat další cenné body.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Mikulčice
Pavel Šagát - vedoucí mužstva: Dneska můžeme říct, že fotbal má logiku - zvítězilo lepší mužstvo.



Sestavy


FC VRACOV
R. Linhart [-] - R. Pres [-] , S. Kadleček [-] , Z. Kocurek [-] , P. Polášek [-] , P. Šona [-] , R. Mlček [-] , P. Schwarzer [-] , D. Zálešák [-] , J. Nygrýn [-] , B. Chovanec [-]

TJ Baník Mikulčice
M. Novotný [-] - P. Bureš [-] , Z. Šebestík [-] , V. Polák [-] , M. Novák [-] (80. J. Anovčín [-] ) , P. Jánoš [-] (86. L. Hromek [-] ) , M. Vacenovský [-] , V. Čechovský [-] , J. Pitzinger [-] , P. Machala [-] , I. Šuga [-]

ŽK: 22. B. Chovanec , 82. P. Schwarzer - 12. M. Vacenovský , 36. P. Machala .
Místo: Vracov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: RYBECKÝ Marek - HRBÁČEK Josef, ČIKL Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.