2:1
(1:1)
41. T. Lípa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec zdolal lídra tabulky


Branky


0

V dalším kole okresního přeboru přivítal Kostelec na svém hřišti vedoucí tým okresního přeboru - mužstvo Strážnice. Hosté přijížděli jako jasný favorit, domácí povzbuzení vítězstvím z minulého kola na hřišti Ždánic rozhodně nehodlali prodat svou kůži lacino.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle ještě vyrovnaná

Úvod byl pro domácí přímo snový, hned ve druhé minutě skvěle sklepl míč David na nabíhajícího Davida Horáka a ten krásnou střelou na zdaní tyč nedal hostujícímu brankáři Pížovi žádnou šanci - 1:0. Chvíli poté měl Kostelec další velkou šanci, kterou však nevyužil. Postupně se hosté otřepali z úvodního šoku a začali potvrzovat proč jsou na prvním místě soutěže. Velkou šanci kanonýra Lípy po přiťuknutí Popelky však vychytal domácí brankář Šalomoun a další náznaky se hostům nepodařilo dotáhnout. Domácí se snažil využívat především rychlých útočníků Kvaltina a Davida a z jejich aktivity mohl ve 30. minutě opět těžit David Horák, ale tentokráte zamířil v nadějné pozici těsně vedle. Hosté ze Strážnice hrozili z rychlých brejků a ze standardních situací. Rohový kop využil ve 41.minutě Lípa a skóre vyrovnal. Do poločasu mohlo být domácím ještě hůř, ale naštěstí rychlý brejk zakončil po krásném centru Lípy Popelka nad domácí branku. Do kabin tak týmy odcházely za nerozhodného stavu 1:1.

Kvaltin rozhodl hlavičkou

Úvod druhé půle se více vydařil domácím a předznamenal průběh celého poločasu. Domácí se aktivně tlačili do zakončení a v nadějných pozicích se postupně ocitli David, Kotásek a Kvaltin. Na druhé straně se do velké šance dostal po zaváhání domácí obrany Lípa, ale netrefil domácí bránu. Rozhodující okamžik přišel v 71. minutě, kdy za obranu hostů poslal krásný centr Talaš, na který si skvěle naběhl mladík Kvaltin a hlavou zakončil do protipohybu gólmana - 2:1. Následně se domácí fanoušci domáhali penalty za ruku hostujícího hráče, ale výborný a po celý zápas přesný hlavní rozhodčí Moder postřehl, že se o ruku nejednalo a nechal hru pokračovat.  Hosté se snažil o zvrat, ale pozorná obrana domácích jim žádnou větší šanci již nedovolila a Kostelec dovedl utkání k překvapivému, ale zaslouženému vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Jiří Černý - hráč SK Kostelec: Dnešní utkání jsme všichni poctivě odmakali a po výborném výkonu brali 3 body. Pokud bych měl někoho vyzvednout za individuální výkon, pak je to Jenda Kvaltin. Dnes podal výborný výkon a doufám, že bude nadále na trénincích poctivě pracovat a takové výkony opakovat.




Sestavy


SK Kostelec
S. Šalomoun [-] - M. Kotásek [-] (71. D. Horák [-] ) , J. Kvaltin [-] , O. Talaš [-] , R. Dobeš [-] , S. Macek [-] , D. Horák [-] (61. O. Lochman [-] ) , G. David [-] (85. Z. Mukenšnábl [-] ) , R. Hochman [-] , P. Borkovec [-] , J. Černý [-]

TJ Jiskra Strážnice
M. Píža [-] - J. Varsamis [-] , P. Harašta [-] , J. Mašina [-] , M. Popelka [-] , L. Mička [-] (46. P. Běloch [-] ) , Z. Vávra [-] , K. Paška [-] , P. Chlud [-] (38. Š. Hadač [-] ) , T. Lípa [-] , J. Gajda [-]

ŽK: 15. R. Hochman , 44. G. David , 56. J. Kvaltin - 47. Z. Vávra , 55. T. Lípa , 60. M. Píža .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MODER Patrik - CHORVÁT David, VANČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.