2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojanovice a Ždánice si rozdělily body


Branky


0

V utkání proti sobě nastoupilo třetí a sedmé mužstvo tabulky. Na podzim se z výhry radovalo domácí Kovo, když zvítězilo 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jen o gól

Utkání začalo ve velkém tempu, a hosté hrozili především z dlouhých nákopů, které navíc podporoval silný vítr. Po jednom z nich a faulu domácího brankáře následovala penalta, kterou Handlíř přesnou střelou k tyči proměnil. Domácí branka nepoznamenala a začali se stále více tlačit před brankáře Rubana. Chvíli po úvodní brance se podařilo Bojanovicím vyrovnat. Trefil se Blaha. I nadále se tlačily dopředu domácí, ale nedokázaly si vypracovat žádnou vážnější situaci. Až v 37. minutě se krásným lobem prosadil Aleš Tomáštík a do kabin se tak odcházelo za stavu 2:1.

Ždánice dokázaly vyrovnat

Druhá půle začala s míčem na kopačkách domácích, kteří se stále hnali dopředu za další brankou. V 54. minutě obdržel během 2 minut hostující hráč druhou žlutou kartu, následující červenou a putoval předčasně pod sprchy. O chvíli později mohly Bojanovice odskočit na rozdíl dvou branek, ale nabídnutou penaltu brankář Ruban lapil. V tuto chvíli se lámal chleba a hosté začali cítit šanci. Velkou příležitost, kdy hostující hráč střílel z úhlu do odkryté branky, ještě dokázal brankař Bílík zneškodnit, ale o chvíli později již kapituloval. Tváři v tvář uspěl opět Handlíř. Hostům vyrovnávající branka stačila a začali se soustředit spíše na bránění nerozhodného výsledku. Největší šanci zbylé čtvrthodiny měl na své hlavě domácí Kuchyňka, ale hostující Ruban dokázal na čáře skvěle zasáhnout a svůj tým podržet.

 

Zdroj fotografii: www.facebook.com/skdolnibojanovice



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Bojanovice
Zdeněk Sklenský- trenér: "Utkání rozhodl první poločas, kdy jsme neproměnili několik šancí. V druhém poločase nás hluchá pětiminutovka stála tři body."

TJ KOVO Ždánice
David Horňák - hráč TJ KOVO Ždánice: Do utkání jsme nenastoupili v kompletní sestavě, což se podepsalo na naší hře. Do šancí jsme se zpočátku dostávali pouze po dlouhým balónech za obranu. Dělali jsme spoustu chyb, kterých naštěstí soupeř využil jen dvakrát. Paradoxně nám pomohlo vyloučení, potom jsme se semkli a za půl hodiny v deseti jsme si vypracovali více šancí než v jedenácti.



Sestavy


SK Dolní Bojanovice
J. Bílík [-] - J. Seják [-] , A. Řezáč [-] , M. Veselý [-] , D. Bohun [-] (23. J. Košutek [-] ) , F. Seják [-] - P. Půlkrábek [-] , A. Tomaštík [-] - P. Bohun [-] (69. Z. Kuchyňka [-] ) , M. Bohun [-] (72. J. Siwiec [-] ) , V. Blaha [-]

TJ KOVO Ždánice
R. Ruban [-] - P. Hrbotický [-] , P. Lánc [-] , P. Ruban [-] , P. Strmiska [-] - D. Klíč [-] (89. M. Andresík [-] ) , T. Komárek [-] (69. M. Pavlech [-] ) , V. Kopeček [-] , M. Bimka [-] (58. R. Doupovec [-] ) - D. Horňák [-] , P. Handlíř [-]

ŽK: 14. J. Bílík , 55. P. Bohun , 58. A. Řezáč , 63. P. Půlkrábek - 39. P. Handlíř , 52. P. Strmiska , 63. R. Ruban , 92. V. Kopeček . ČK: 54. P. Strmiska .
Místo: D.Bojanovice. Počet diváků: 140. Rozhodčí: VESELÝ Ivo - ŘIČICA Lubomír, VRBOVSKÝ Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.