HA/HR poprvé v sezóně poraženo, slaví AC Buk...


Branky


43. F. Tomšík (p.)
0

 

Společenství klubů Halámky/Hranice dál drží neporazitelnost.

Bude tomu i po utkání v Buku?

Buk má letošní sezónu velmi dobrou a hraje o 2. příčku...

 

Za report děkuji Jiříkům, Kocourkovi a Samcovi...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltka před půlí...

 

K zápasu do Buku přijel HA/HR v oslabené sestavě, ve které chyběl nejen nejlepší střelec soutěže Řežáb, ale také záložní řada od Nováka, Jirky Herzoga až po bratry Slavíky.

Domácí Buk byl komplet.

Utkání plné osobních soubojů začalo z obou stran opatrně.

Domácí se snažili zvýšenou bojovností přinutit soupeře, který přijel bez několika svých opor, k chybám v rozehrávce, což se jim dařilo do 25 minuty.

Poté převzali otěže utkání fotbalisté HA/HR.

Posledních 10 min hosté zpřesnili a zrychlili hru, což vedlo k jejich soustavnému tlaku na branku domácích.

Žádná větší příležitost z toho však nevzešla.

Ve 43. minutě se dostali do pokutového území hostí také domácí.

Po chybě v hostující obraně, která začala již od stopera a po vrácení balónu do vápna, se nedomluvili Petr Herzog s Karlem Juráněm a došlo na drobný kontakt.

Takových je však v utání hodně.

Šenkýř si pokryl míč, obránce ho fauloval a kopala se penalta, kterou s přehledem proměnil Filip Tomšík - 1:0 !!!

Poločas tedy 1:0 pro domácí.

 

 

 

 

Buk překvapivou výhru udžel...

 

Ve druhém poločase byla evidentní snaha hostů o změnu stavu.

Optická převaha však ztroskotala na nepřesnostech v kombinaci i koncovce.

Ha-Hr měli k dispozici několik dobrých standartek ze střední vzdálenosti, se kterými si však poradil domácí brankář Vondrák.

A když už se dostali hráči HA/HR do malého vápna, tak nedokázali proměnit ani vyložené šance, ať již Jirkou Slonkem nebo Mírou Svobodou.

V posledních cca 5 minutách si ještě perfektně vyměnili míč Macho s Honzou Herzogem, ale střela druhého jmenovaného skončila pouze v rukách domácího gólmana.

Když už se zdálo, že domácí utrpí a urvou výhru, stalo se po vyšachování domácí obrany, že se dostal k míči hostující útočník Trsek.....ale co naplat trefil pouze tyč.

Domácí bojovali o udržení výsledku a se závěrečným hvizdem sudího se mohli začít radovat ze skalpu lídra soutěže.

 

Hosté sice kontrolovali hru od zmiňované 25.minuty, ale v kombinované sestavě jim nebylo dopřáno vyrovnání nebo výhra.

Ze strany domácích se jednalo o pěší úmorný fotbal, nebo spíše kopanou a snahu o zdržování hry dlouhými odkopy prakticky kamkoliv.

Závěrem pouze to, že rozhodně nevyhrál lepší tým, který by soupeře válcoval.

Ale přesně obráceně, který nechtěl hrát a hosté doplatili na zahazování vyložených šancí a hlavně nekompletní kádr, ale to už je známá písnička...

 



Ohlasy k zápasu


AC Buk
Jiří Kocourek - asisten trenéra: O naší výhře rozhodla jediná branka. Celý zápas jsme tahali za kratší konec, o to je výhra a skalp lídra sladší...

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec - asistent trenéra: Domácím gratuluji k utrpěné výhře a první naší porážce v soutěži. Buk nevyhrál lepším výkonem, ale hodně přísně nařízenou penaltou. pak již to zazdili a odkopávali kamkoliv. My jsme zklamali v útočné fázi neproměněním jasných gólovek. Opět se ukázalo, že pokud se nebudeme scházet v co možná nejsilnějším složení, tak budeme mít v příští sezoně, snad tedy v OP velké problémy. Chtěl bych ještě ocenit velmi pěkně zrenovované domácí fotbalové zázemí. Co já ještě pamatuji stavební "buňky" jako šatny, tak tohle se nedá srovnat... Příště v posledním kole doma přívítáme Plavsko a doufejme, že na delší dobu se v "pralese" nepředstavíme.



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - L. Šenkýř [-] , R. Houska [-] , E. Filip [-] , F. Tomšík [-] - L. Leixner [-] (79. F. Mencl [-] ) , L. Moták [-] , O. Jasanský [-] - F. Opička [-] , P. Lexa [-] - P. Jon [-] (30. R. Mischnik [-] )

TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - J. Macho [10.0] , J. Herzog [10.0] , K. Juráň [-] , R. Duda [-] , P. Kollmann [-] - P. Herzog [-] - M. Svoboda [-] , T. Trsek [-] - R. Adensam [-] (58. J. Slonek [-] ) , R. Brůha [-]

ŽK: 75. L. Šenkýř .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NOVÁK Jiří - KOZEL Jaroslav (N), TRSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.