Proměněné šance rozhodly...


Branky


0

Majdalena, namlsaná výhrou nad Plavskem z minulého víkendu, chtěla bodovat i v Lodhéřově.

Sokolíci přivezli bod z horké půdy v Nové Vsi.

Takže se očekávalo utkání s nevyzpytatelným výsledkem...

 

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krutý poločas pro Sloupárnu...

Začátek celkem poklidného průběhu zápasu nastartovala až špatná nahrávka v 13. minutě domácího hráče, který nabídl hostům u vlastní branky nahrávku na velké vápno.

Dva volní hráči Majdaleny zahodili a z následného rychlého protiútoku po pravé straně centruje Kupka před branku, kde našel Vencu Matouška a ten nezaváhal.

Domácí jdou do vedení - 1:0 !!!

Tato branka Sokolíky uspokojila a nechali hrát soupeře, který byl až do 40. minuty lepším, ale neškodným mužstvem.

Chvíli před koncem poločasu kopali domácí roh, z kterého nachází Slavíček hlavou Romana Kupku a ten nohou trefuje pravou šibenici, která znamená vedení -  2:0 !!!

Pro hosty trochu krutý konec poločasu.

Hrubý shotout udžel...

Druhý poločas začali hosté s několika změnami v sestavě, které přinesly i několik šancí.

Tu největší měl v 60. minutě hostující kapitán Biňovec po rohovém kopu hlavou dával k levé tyči, ale domácí golman Hrubý vytáhl krásný zákrok a držel čisté konto.

Do konce zápasu se už více bojovalo než hrálo, a proto fotbal trochu trpěl .

Až v poslední minutě z ojedinělé šance domácích nahrává domácí kapitán Byrtus Romanu Kupkovi na velké vápno a ten se trefuje k tyči - 3:0 !!!

Zápas tak končí krutě pro hosty 3 : 0, ale jejich hře chyběly šance.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lodhéřov
František Slavíček - vedoucí týmu: Trochu nervozní utkání s mnoha nepřesnými přihrávkami, pro diváka nezajímavé utkání s málo šancemi.

TJ Sloupárna Majdalena
Ladislav Čurda - trenér: Ač výsledek vypadá hrozivě, tak jsme nebyli horším soupeřem a zápas by si zasloužil remízu. Domácí mužstvo s 12tým hráčem rozhodčím Janem Jánnem nás dokázalo ubránit. Jsem zklamán a velice mě mrzí výkon rozhodčího Jána, jenž ovlivnil svými výroky celý zápas. Nejlepší hráč Sloupárny Majdalena útočník Jan Šustek , neúnavný bojovník, jež naběhal mnoho kilometrů. Super výkon podal i gólman Vlasta Bouchal, který měl několik skvělých zákroků a držel naše naděje hodně vysoko.



Sestavy



TJ Sloupárna Majdalena
V. Bouchal [9.0] - V. Biňovec [-] , F. Horník [-] , T. Bürger [-] , P. Buday [-] , R. Bezemek [-] - V. Cikán [-] (46. J. Ludvík [-] ) , J. Kido [-] , P. Bezemek [-] - J. Šustek [-] (86. P. Čurda [-] ) , K. Petrů [-] (46. O. Mranica [-] )

ŽK: 35. M. Razima , 55. T. Čejna , 85. V. Lovětínský - 39. J. Kido , 80. T. Bürger .
Hráči zápasu: L. Hrubý - J. Šustek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: JANN Jan - SLAVÍČEK František (N), ČURDA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.