3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína padla v Číměři


Branky


0

Dosud neporažená Stará Hlína zajížděla na půdu Číměře. Mírným favoritem byly určitě hosté, ale na zápas dorazili pouze ve dvanácti lidech a poprvé na jaře poznali hořkost porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu



FK Stará Hlína
Pavel Rychlý: V sobotu jsme odjeli pouze s dvanácti hráči do Číměře, kde kde se nazadařilo naší obraně i gólmanovi a dostali jsme tři góly a z našich šancí proměnili pouze dvě. Domácí se ujali brzy vedení, když náš gólman pouze vyrazil střelu před sebe a s dorážkou neměl dobíhající domácí kapitán sebemenší problém. Zanedlouho mohl Šrom sám na brankáře vyrovnat, ale nedal. Poté však dokázal Kadlec proměnit samostatný únik a bylo vyrovnáno. Domácí si vzali vedení zpět ještě v prvním poločase, kdy přihrávku za obránce po kličce stoperovi s přehledem zakončil, sám na brankáře, Záhorka. Ve druhé půli domácí přidali třetí trefu, chvíli poté, co jsme neproměnili velikou příležitost. Pak už za nás Šrom pouze korigoval. Skončila naše letošní neporazitelnost, ale soupeř odehrál kvalitní a utkání a nám se naopak nedařilo.



Sestavy


Sokol Číměř
M. Plánka [-] - J. Feytl [-] , R. Sehner [-] , M. Veith [-] (82. M. Pánek [-] ) , F. Náprava [-] (65. M. Feytl [-] ) , J. Záhorka [-] , V. Mol [-] , J. Strejček [-] , Z. Březina [-] , P. Nižník [-] , J. Jehnět [-]

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , P. Šauer [-] , P. Makovička [-] (61. I. Nadberežný [-] ) , R. Jičínský [-] - J. Šimkovský [-] , M. Šauer [-] , V. Hadač [-] , R. Chmátal [-] - S. Kadlec [-] , O. Šrom [-]

ŽK: 43. R. Chmátal .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - DRÁBIK Pavel (N), BARTYZAL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.