5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína nadělila Popelínu bůra


Branky


30. R. Chmátal , 34. S. Kadlec , 50. S. Kadlec , 56. O. Šrom , 84. R. Kopet
0

Domácí Stará Hlína nepřipustila žádné překvapení a svému soupeři nadělila pět branek. Popelín tak opět nevyhrál a komplikuje si cestu k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

Druhý tým okresního přeboru přivítal mužstvo, které bojuje o záchranu. Začátek zápasu se zdál vyrovnaný, ale více šancí měli domácí. Zápas měli pod kontrolou, ale trvalo 30 minut než se prosadili střelecky a začali proměňovat šance. Ve 29. minutě se po akci dostali domácí do vedení. Kopet unikl po levé straně a jeho prudký centr po zemi dorazil Radek Chmátal. Po dalších 4. minnuty vystihl špatnou malou domů Oldřich Šrom, který vybojoval míč pro Stanislava Kadlece a ten neměl žádný problém trefit odkrytou bránu. Hosté tahali celý první poločas za kratší konec, ale nedokázali ohrozit starohlínskou branku a tak domácí vedli po prvním poločase 2:0 a měli do druhého poločasu slušný náskok.

Stará Hlína jednoznačně vyhrála

Také nástup do druhé půle se domácím vydařil a v 50. a 56. minutě se jim podařilo dvakrát překonat obranu hostí, když se postupně trefil Stanislav Kadlec a chvíli po něm Oldřich Šrom. Od 60. minuty pak hosté, po zranění kapitána Šimánka, dohrávali v deseti hráčích. Starohlínští hráči nadále kontrolovali průběh utkání, ale svoje velké gólové šance neproměňovali. Na konečných 5:0 uzavřel po závaru v pokutovém území hostí Roman Kopet, který bombou propálil všechno, co před ním stálo. Popelín nedokázal přes velké snahy překonat domácího brankáře Rychlého a utkání tak skončilo jednoznačným vítězstvím. Zápas řídil sudí Vlastimil Bartyzal.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Drahomír Rychlý: Zápas jsme měli pod kontrolou, ale trvalo 30 min. než jsme se prosadili střelecky a začali proměňovat šance. Ve 30. min. unikl po levé straně Kopet a jeho prudký centr po zemi dorazil Chmátal. Po dalších 4. min. vystihl špatnou malou domů Šrom, který vybojoval míč pro Kadlece a ten neměl žádný problém trefit odkrytou bránu. Hosté tahali celý první poločas za kratší konec a nedokázali ohrozit naši branku. Také nástup do druhé půle se nám vydařil a v 50. a 56. min. se nám podařilo dvakrát překonat obranu hostí. Po spolupráci našich útočníků Kadlece a Šroma se podařilo navýšit skóre na 4:0. Od 60. min. hosté, po zranění kapitána, dohrávali v deseti hráčích. Naši hráči nadále kontrolovali průběh utkání, ale svoje veliké gólové šance neproměňovali. Na konečných 5:0 uzavřel po závaru v pokutovém území hostí Kopet, který bombou propálil všechno, co před ním stálo.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve 22. kole jsme jeli do Staré Hlíny. Začátek zápasu se zdál vyrovnaný, ale více šancí měli domácí. Ve 29. minutě se po akci dostali domácí do vedení. Po naší chybné rozehrávce domácí zvyšují na 2:0, a tak šli do šatny s dvougólovým náskokem. Druhý poločas byli akčnější hlavně domácí a své šance dokázali využít, když do sedmdesáté minuty dávají další dva góly. Do konce druhého poločasu domácí navyšují na 5:0 a tímto výsledkem zápas skončil.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , P. Šauer [-] , P. Makovička [-] , R. Jičínský [-] - M. Šauer [-] , R. Kopet [-] , V. Hadač [-] , R. Chmátal [-] - S. Kadlec [-] (80. S. Valek [-] ) , O. Šrom [-] (83. J. Šimkovský [-] )

SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - T. Mach [-] , D. Kučera [-] - V. Princ [-] , M. Šimánek [-] , R. Stejskal [-] , J. Ištok [-] , P. Valek [-] , J. Šimánek [-] - P. Pacholík [-] , J. Snížek [-]

Místo: Tráva, event. UMT. Počet diváků: 85. Rozhodčí: BARTYZAL Vlastimil - BARTYZAL Vladimír (N), GAJDOŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.