0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:00

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardašova Řečice nestačila doma na Starou Hlínu


Branky


22. O. Šrom , 24. S. Kadlec , 89. O. Šrom
0

Rezerva Kardašovy Řečice nestačila na druhou Starou Hlínu a prohrála rozdílem třídy a propadá se tabulkou níž a níž.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky rozhodly poločas

Úvod patřil hostující Staré Hlíně, která byla lepší na míči a ukázala, že druhé místo tabulky není neoprávněné. Hra se odvíjela mezi vápny, avšak první uděřila Stará Hlína, když krátkou malou domů doběhl hostující útočník Oldřich Šrom a přesně zakončil. Řečice se poté snažila tlačit dopředu, ale nejvetší šanci Porochoňski neproměnil. Do konce první půle Hlína využila brejkovou situaci a uděřila podruhé, když se trefil Stanislav Kadlec. Do kabin tak odcházelo spokojenější hostující mužstvo.

Stará Hlína jednoznačně vyhrála

Ve druhé půli se Řečice zlepšila, velké šance měl Houska, Mikloš, Zápotoka, Pozníček, Vyhlídka a Roubík, ale branou ani jedna neskončila. Stará Hlína do druhé půle nastoupila s tím, že chtějí výsledek rozhodnout, ale vstřelit pojišťovací branku se jim podařilo až těsně před koncem zápasu, když se podruhé v zápase trefil Oldřich Šrom. Domácí měli také několik příležitostí, ale selhali v koncovce a tak si všechny body odváží hosté. Rezerva Kardašovy Řečice, tak opět nevyhrála, ani na domácí půdě a pokračuje v herní a výsledkové krizi, která má za následek propad v tabulce a záchranářské práce. Zápas řídil sudí Vlastimil Bartyzal, který nerozdal ani jednu žlutou kartu.

 

Foto: http://www.fkstarahlina.wz.cz



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922 B
Robert Vyhlídka: Začínám být zoufalý, nedáváme góly, laciné dostáváme, přihráváme soupeřům, lidi nám nadávají, hráči nechodí.. a my se trápíme a děláme žákovské chyby. Myslím si, že takové zápasy bychom doma neměli určitě prohrávat, rozhodně ne 0:3. Hlína hraje dobrý fotbal, nedostává góly a proměňuje šance, kéž bych to mohl říct i o nás. Z hráčů bych vyzdvihl za bojovnost Pozníčka a Housku.

FK Stará Hlína
Pavel Rychlý: V neděli jsme odjeli k dalšímu zápasu, potvrdit vítězství z minulého kola, kdy jsme v kvalitním duelu prvního s druhým porazili neporažené, byli jsme favoritům vyrovnaným soupeřem a dokázali být lepší v zakončení. Nepochopitelně byl tento minulý duel někým nazván jako nepříliš atraktivní fotbal. V Kardašově Řečici proti domácí rezervě jsme odehráli další zodpovědné utkání a zaslouženě zvítězili 3:0 (2:0). V prvním poločase jsme dokázali zužitkovat dvě kombinační akce a neproměnit dalších několik příležitostí. Domácí obraně dělalo problémy ubránit oba naše dobře hrající útočníky Kadlece se Šromem, kteří byli podporováni zálohou i útočícími beky a podělili se o vstřelené góly. Domácí si sice vytvořili příležitosti, ale jednou slabou dorážku, za již překonaným brankářem odvrátil P. Šauer a v druhé příležitosti sám na brankáře zakončující hráč selhal a brankář neměl problém s likvidací šance. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že bychom potřebovali třetím gólem uklidnit, ale ten se podařilo vstřelit až v samotném závěru, kdy Šrom skvěle napadnul domácí rozehrávku a za předvedenou bojovnost během celého utkání zaslouženě podruhé skóroval. Domácí měli v druhé půli také několik příležitostí, ale selhali v koncovce.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922 B
L. Šamal [-] - K. Janeček [-] , R. Vyhlídka [-] , J. Vosecký [-] , F. Sedláček [-] (46. L. Zápotoka [-] ) - M. Zeman [-] , D. Mikloš [-] , P. Smrž [-] - T. Houska [-] - R. Porochoňski [-] , J. Pozníček [-]

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , P. Šauer [-] , P. Makovička [-] , R. Jičínský [-] - I. Nadberežný [-] , J. Šimkovský [-] , R. Chmátal [-] , M. Šauer [-] - O. Šrom [-] , S. Kadlec [-]

Hráči zápasu: O. Šrom .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BARTYZAL Vlastimil - NOVÝ Zdeněk (N), BARTYZAL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.