2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov vybojoval tři body až v závěru zápasu


Branky


0

Strmilov přivítal na svém hřišti nepříjemné Novosedly, které poslal v 5. minutě do vedení Poborský, jenže nezvládli závěr zápasu a odjíždí ze Strmilova s prázdnou, když dva góly padly v posledních třech minutách zápasu.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Poborského rozhodla poločas

Začátek utkání patřil překvapivě hostům. Už 5. minutě se uvolnil Kubata, jeho přesný centr našel hlavu Romana Poborského, který střelou o tyč otevřel skóre utkání. O minutu později zahrával trestný kop Visčur a Mazancovu střelu jen s obtížemi vyrážel domácí golman Přibyl na roh. Za další minutu vyrazil strmilovský brankář Nohavovu střelu opět na roh a z něho střílel kubata hlavou jen těsně nad branku domácích. Ve 20. minutě měli ještě těsně po sobě dvě velké šance Kubata a Nohava a od té doby již začali přebírat otěže zápasu domácí fotbalisté. Minutu před půlkou skončila Janákova střela ze 30 metrů na tyči hostující branky, ale přes všechny šance odcházeli do kabin s jednogólovým náskokem hosté z Novosedel.

Obrat v posledních minutách zápasu

Celý druhý poločas se nesl ve znamení celé plejády strmilovských šancí. Novosedly se skoro nedostali za půlku a prakticky bránili v deseti lidech. Obrovskému tlaku domácích odolali až do 88. minuty, kdy po trestném kopu od rohového praporku vyrovnal hlavou Jiří Hanzal. Za dvě minuty domácí nakopli z poloviny hřiště dlouhý míč, který přistál na hlavě Lukáše Janáka a zápas skončil výhrou domácích 2:1. Hosté tak drželi vedení na své straně téměř celý zápas, ale opět se ukazuje, že se utkání může rozhodnout v každé minutě.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
František Procházka: Zápas proti Novosedlům pro nás nezačal dobře a z první vážné šance se prosadil hlavou Poborský. Po této situaci jako by jsme byli zaskočení a nebýt našeho brankáře Přibyla, výsledek by nebyl jen 1:0. Od cca 25. minuty jsme převzali převahu a dobývali branku soupeře, ale naše převaha končila většinou na šestnátce soupeře. Za zmínku stojí snad střela Janáka, který z dobrých 25m nastřelil tyč a sporný zákrok ve vápně soupeře, kdy byl hodně ostře atakován Šuba. Do druhé půle jsme vkročili velkým náporem, Novosedly se zmohli jen na odkopy a my jsme zahazovali šance. Srovnat se nám podařilo až po jedné z mnoha standardních situací, kdy už byl v soupeřově vápně i náš gólman a po mém centru se dokázal prosadit hlavou Jirka Hanzal. O chvilku později cca v 90.min vybídl hezkým centrem Kubíček Janáka a ten hlavou do šibenice rozhodl o zaslouženém vítězství. To co se nám nedařilo celý zápas, se nám podařilo během závěrečných minut zápasu.

SK Novosedly n. Než
Pavel Nagy: Domácí jsme zaskočili úvodním náporem, kdy jsme měli pět jasných šancí. Po půlhodině se hra vyrovnala a ke slovu se začali dostávat domácí, přesto poločas byl 1:0 pro nás. V druhém poločase jsme byli zatlačeni na naší půlku, bránili jsme se v 10 lidech. Strmilov svůj tlak zužitkoval až v samém závěru utkání.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - T. Holec [-] (20. J. Hanzal [-] ) , J. Dvořák [-] , D. Hanzal [-] , M. Lehejček [-] - P. Šuba [-] , F. Procházka [-] , T. Dohnal [-] , L. Janák [-] , F. Slavík [-] - Z. Popelka [-] (64. J. Kubíček [-] )

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] , M. Čuta [-] , D. Šmíd [-] - P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , J. Mazanec [-] - J. Kubata [-] (61. L. Voldřich [-] ) , T. Nohava [-] , D. Kroupa [-] (85. J. Doktor [-] )

ŽK: 77. J. Mazanec .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janák ml. Pavel ml. - PŘIBYL Ondřej (N), VACEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.