Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavonice dál drží neporazitelnost, tentokráte porazili rezervu Kardašovy Řečice


Branky


0

Domácí fotbalisté drželi s favoritem krok celý první poločas a inkasovali až v jeho závěru. Krátce po obrátce však slavonický Peschel dvěma góly v rychlém sledu potrestal hrubé chyby řečické obrany a o dalším přesvědčivém vítězství lídra už nebylo pochyb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit vyhrál poločas těsným výsledkem

Rezerva Kardašovy Řečice nastoupila do předehrávaného zápasu jarní části se Slavonicemi bez svých tradičních hráčů Vyhlídky a Macha, kteří se šetřili na odpolední zápas "A" mužstva proti Lišovu. Domácí v prvním poločase sehráli s lídrem vyrovnanou partii, hru dobře dirigoval nejzkušenější hráč Jan Pozníček. Hrál se pěkný fotbal, ale s minimem šancí na obou stranách. Slavonice udeřili gólem Martina Bodláka, kterého našel krásným pasem D. Bártů dvě minuty před koncem poločasu po zbytečné chybě Řečických hráčů. Do kabin tak šli slavoničtí s hubeným vedením 0:1.

 

 

Druhý poločas ovládli Slavonice

Druhý poločas začal zcela odlišně než ten první. Po dobrém napadání domácího stopera vybojoval L. Křížka míč, vystřelil do tyče a na správném místě stál Robert Peschel. O tři minuty později se stejný hráč trefil podruhé po perfektní nahrávce Davida Bártů a o výsledku bylo rozhodnuto. Všechny branky padly po rychlých únicích slavonických útočníků. V 60. minutě  se vydal na výlet stoper Milan Trávníček,  který si na jeden dotyk narazil opět s Davidem Bártů a pěknou střelou k tyči zvýšil na 0:4. Symbolické snížení Martina Vodičky znamenalo alespoň čestný gól. Konečnou podobu výsledku dal dvě minuty před koncem svým druhým gólem Martin Bodlák. Slavonice, tak i poslední utkání podzimu vyhráli a drží si značný odstup od dotírajích týmů. Zápas odřídil sudí Radek Devera, který neudělil ani jednu kartu.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922 B
Robert Vyhlídka: Myslím si že hrajeme dobrý fotbal, bohužel jsme směrem dopředu bezzubí a nedáváme góly. Na týmu je znát, že hraje pokaždé v jiném složení a chybí nám typický střelec, kterým byl dříve Houska či Kovář. Do jara máme co zlepšovat a rozhodně se o záchranu popereme. Hráče podzimu letos z našeho týmu vybrat nemohu, nikdo výrazně nevyčníval.

TJ Sokol Slavonice
Miroslav Mašek: V prvním poločase to bylo téměř bez šancí, oba týmy se trápily ve finální přihrávce. Ovšem ve 43.minutě se zadařilo. M.Balík krásným pasem vyslal do úniku D.Bartů a ten předložil na zlatém podnose gól M.Bodlákovi 0:1. V druhé půlce po dobrém napadání domácího stopera vybojoval L.Křížka míč, vystřelil do tyče ale na správném místě stál R. Peschel a bylo to 0:2. Po další perfektní nahrávce D. Bártů se k míči dostal opět R. Peschel a bylo to 0:3. Pak se vydal na výlet stoper M.Trávníček který si na jeden dotyk narazil opět s Davidem Bártů a pěknou střelou k tyči zvýšil na 0:4. Za 10min. po velké chybě M.Trávníčka, který na pulce ztratil míč a domáci hráč sám běžíci na naši branku pohodlně snížil na 1:4. Pak ale M. Bodlák po další pěkné akci dal svůj druhý gol a bylo to 1:5. Tak zápas skončil.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922 B
L. Šamal [-] - M. Zeman [-] , F. Markes [-] , J. Vosecký [-] , K. Janeček [-] - F. Sivák [-] (55. Z. Roubík [-] ) , R. Porochoňski [-] , J. Pozníček [-] , D. Mikloš [-] - P. Smrž [-] , M. Vodička [-]

TJ Sokol Slavonice
J. Kukla [-] - D. Bártů [-] , O. Kubeš [-] (70. M. Přibyl [-] ) , R. Peschel [-] (80. T. Tepřík [-] ) , J. Dvořák [-] - L. Křižka [-] , M. Bodlák [-] , D. Drobilič [-] (57. R. Novák [-] ) , M. Balík [-] - M. Trávníček [-] , M. Jahoda [-]

Hráči zápasu: R. Peschel .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Devera Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.