R. Chmátal 5.
V. Hadač 82. (p.)
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína doma porazila Suchdol díky penaltě Hadače


Branky


5. R. Chmátal , 82. V. Hadač (p.) - 64. J. Heřman
0

Ve vyrovnaném střetnutí se Stará Hlína po rohovém kopu záhy ujala vedení, ale další gól už v první půli nepadl, i když Suchdol zahrozil minimálně třikrát a domácí Kopet krátce před přestávkou po rychlém přečíslení přeloboval nejen brankáře, ale i hostující svatyni. Po změně stran přišla další velká možnost starohlínských fotbalistů, v níž se ocitl Pfeifer. Ten nejprve trefil břevno, dorážku vyrazil suchdolský gólman a následná střela opět skončila na konstrukci. Hosté se dočkali po hodině hry, kdy pěknou kombinační akci přesně zakončil Milan Heřman. Rozhodnutí přišlo v 82. minutě. Jeden z hostujících hráčů zahrál ve vápně nešťastně rukou a exekutor Hadač se nemýlil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka rozhodla poločas

V sobotu odpoledne zakončilo mužstvo Staré Hlíny v celku úspěšnou podzimní část okresního přeboru těsnou výhrou s rezervním týmem Suchdola nad Lužnicí. 
V úvodu zápasu pomohl domácímu mužstvu rychlý gól již v páté minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil důrazný Radek Chmátal a tentokrát i horší koncovka soupeře po celý zápas. V prvním poločase měli hosté šance, které však skončili dvakrát těsně vedle, nebo několikrát slabou střelou doprostřed brány. Starohlínští mohli navýšit skóre před přestávkou, kdy po brejku tři na dva domácí záložník Kopet v zakončení sám na brankáře přeloboval bohužel i bránu. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí hráči.
 

Hadač rozhodl o tom, že body zůstanou doma

Ve druhém poločase si technický a kombinačně hrající tým hostů vypracoval několik šancí, při kterých nejen nastřelil břevno, ale z jedné také dokázal vyrovnat, když se prosadil obránce Jan Heřman. Domácím se dlouhodobé trápení v koncovce opět projevilo v několika slibných šancích a hlavně při té, kdy M. Pfeifer šel sám na brankáře Kanděru a nastřelil břevno, dorážku vyrazil opět gólman k nohám Pfeifera, který jí poslal opět do břevna. Vítězný gól nakonec padl z pokutového kopu po nešťastné ruce obránce, který ve vápně zpracovával, nikým neatakován, vysoký míč. Penaltu s přehledem proměnil domácí kanonýr Vladimír Hadač a zajistil tak domácím poslední tři body v podzimní části. Zápas řídil sudí Radek Kuneš.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Jan Hrubý: V sobotu jsme zakončili úspěšnou podzimní část OP těsnou výhrou s rezervním týmem Suchdola nad Lužnicí. V zápase nám pomohl rychlý gól již v páté minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil důrazný Chmátal a tentokrát i horší koncovka soupeře po celý zápas. V prvním poločase měli hosté šance, které však skončili dvakrát těsně vedle, nebo několikrát slabou střelou doprostřed brány. My mohli navýšit skóre před přestávkou, kdy po brejku 3 na 2 Kopet v zakončení sám na brankáře přeloboval bohužel i bránu. V druhém poločase si technický a kombinačně hrající tým hostů vypracoval několik šancí, při kterých nejen nastřelil břevno, ale z jedné také dokázal vyrovnat. Naše dlouhodobé trápení v koncovce se opět projevilo v několika slibných šancích a hlavně při té, kdy M. Pfeifer sám na brankáře nastřelil břevno, dorážku vyrazil brankář a další dorážka skončila opět na břevně. Vítězný gól nakonec padl z pokutového kopu po nešťastné ruce obránce, který ve vápně zpracovával, nikým neatakován, vysoký míč. Příští utkání odehrajeme v jarní částí Okresního přeboru.




Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - S. Kadlec [-] , R. Jičínský [-] , R. Chmátal [-] , V. Marek [-] (24. M. Pfeifer [-] ) - V. Hadač [-] , R. Kopet [-] (90. R. Prokeš [-] ) , M. Šauer [-] , P. Šauer [-] - M. Ködel [-] (75. I. Nadberežný [-] ) , P. Makovička [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - M. Prášil [-] (46. M. Havelka [-] ) , J. Kříž [-] , J. Heřman [-] , F. Rácik [-] - Š. Kubašta [-] (84. P. Dlužanský [-] ) , M. Heřman [-] (60. J. Kollmann [-] ) , M. Březina [-] , M. Matějček [-] - R. Gorný [-] , L. Kuchyňka [-] (60. J. Záruba [-] )

ŽK: 44. P. Šauer , 79. I. Nadberežný .
Místo: Stará Hlína. Rozhodčí: Kuneš Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.