Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břilice vyprásklaly Velenice


Branky


0
Záchranářský duel ovládly Břilice
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   V případě výhry se mohly Velenice bodově dotáhnout právě na Břilice a řádně zdramatizovat sestupové boje. Úvod zápasu patřil o něco lepším Velenicím. Hosté se dokonce domáhali penalty, ale marně. Více vytěžit nedokázali. Naopak po čtvrt hodině hry se prosadil Průcha a bylo to 1:0. Pak domácí přeci jen zabrali. To přineslo své ovoce ve 35. minutě kdy se po standartní situaci prosadil hlavou Straka 2:0. Za tohoto stavu se obě mužstva odebrali do kabin k poločasovým pohovorům.

Rychlý gól v úvodu a tři slepené v závěru

   Porada v kabině zřejmě lépe sedla Břilicím. Už ve 48. minutě totiž na 3:0 zvýšil střelec utkání Průcha. Tento gól jakoby velenickým vzal sílu porvat se o výsledek. Okolo poloviny druhého dějství došlo ke kuriózní situaci. Sudí Šíma ukázal Jiráčkovi podruhé v zápase žlutou kartu, ale červená z toho nebyla a obě mužstva pokračovala v 11ti. Byl to právě Jiráček kdo svým gólem na 4:0 v 76. minutě sebral hostům zbytky psychických sil. Už to byla jen otázka toho kolik branek domácí stihnou bezzubým Velenicím do závěrečného hvizdu nasázet. O dvě minuty později zkompletoval hattrick Průcha, 5:0. Poslední slovo měl Jiráček jen o minutu později, který uzavřel skóre konečných 6:0. V příštím kole zavítají Břilice do Olešnice na kterou ztrácí 4 body. Velenice doma čeká už jistý vítěz skupiny Včelnice.


Ohlasy k zápasu


Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér domácí ): První poločas nebyl, podle mého názoru, moc fotbalový. Byl to spíš boj, i když nám se po dvou docela pěkných akcích povedlo vstřelit dvě branky, zásluhou Průchy a Straky ve 14. a 35. minutě. Poločas tak byl 2:0. V přestávce jsme si v šatně vysvětlili, jakým způsobem je potřeba hrát, abychom se nebáli o výsledek a vyšlo to dokonale. Hned z kraje druhého dějství ve 48. minutě skóroval opět Průcha po další pěkné akci na 3:0, což soupeře dorazilo a prakticky přestal klást odpor. Do konce zápasu jsme proměnili další tři šance a bylo rozhodnuto. V 76. minutě se trefil Jiráček, v 78. minutě Průcha dokonal hattrick a skóre uzavřel v 79. minutě opět Jiráček na konečných 6:0. Skóre mohlo být i daleko vyšší, ale po našich zápasech, kdy jsme nedali žádný gól ze spousty šancí, musím být se šesti brankami spokojen. Za druhý poločas chci pochválit celý tým. Hrát takovým způsobem v předešlých zápasech, tak se nacházíme v tabulce někde úplně jinde a nemuseli jsme mít strach o záchranu.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( trenér hosté ): Prvních dvacet minut jsme byli lepší a měli kopat regulérní penaltu. Hráč to pojal trochu teatrálně, ale dle mého jasná penalta. Po třetím gólu jsme odpadli fyzicky a po čtvrtém to kluci odevzdali, přestali makat, na nic jsme se nezmohli a bylo to jak kočka s myší. Taková perlička ze zápasu byly dvě žluté karty pro domácího hráče s číslem 5, po kterých se nevylučovalo.



Sestavy


Slovan Břilice
J. Kopecký [-] - S. Čutka [-] , O. Beníšek [-] , J. Kučera [-] , P. Voborský [-] , M. Flaška [-] - D. Straka [-] , J. Kolář [-] , R. Kroupa [-] , M. Jiráček [-] - M. Průcha [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] (81. B. Maroušek [-] ) - T. Kopecký [-] , P. Sokol [-] (60. M. Břenek [-] ) , T. Zemánek [-] , J. Mikl [-] (30. R. Škácha [-] ) , M. Filip [-] , J. Bittengl [-] , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] , K. Macho [-] , K. Janda [-]

ŽK: 27. D. Straka , 43. M. Jiráček , 71. R. Kroupa - 3. J. Bittengl , 7. J. Mikl , 24. K. Macho , 40. T. Kopecký , 62. M. Srpek .
Místo: Břilice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šíma Václav - KOCINA Martin, FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.