3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Včelnice si poradila s Kardaškou


Branky


0
Kardašova Řečice vyloženě nepropadla, ale na lídra to nestačilo
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   Od úvodní minuty prakticky až do závěrečného hvizdu měla Včelnice míč více na svých kopačkách. Domácí se snažili kombinovat a dostávat balony za obranu hostí. Ovoce to přineslo ve 22. minutě kdy se ve vápně dokázal uvolnit Nebeský a napálil míč levačkou pod víko, 1:0. Až poté se začali osmělovat také hosté. Podařilo se jim dokonce rozvlnit síť, ale pro těsný ofsajd gól neplatil. Po půlhodině hry dostal na vápně nehlídaný Nebeský přihrávku a osamoceného Trepku překonal přízemní střelou k tyči, 2:0. Kardaška se pokusila zahrozit střelou zdálky a také jedním přízemním pokusem se, kterým si Holický poradil. Na druhé straně Trepka měl práce o poznání více. V závěru půle vyběhl mimo vápno a ve skluzu míč odkopl. Musel se pak rychle vracet aby zachytil lob do opuštěné brány. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 2:0.

 

 

Hosté se na zvrat nezmohli a domácí pojistili náskok v závěru

   Úvod druhé půle zastihl Kardašku přeci jen v lepším rozpoložení než byla v začátku zápasu. Přesto se snad s vyjímkou střely z vápna, kterou Holický bez větších problémů zlikvidoval k vážnějšímu ohrožení branky hostů nedostala. I domácím už se nedařilo prosazovat tolik jako v prvním poločase. Gólu se domácí příznivci dočkali až v závěru zápasu. V 82. minutě Tučkův přízemní roh Blažek napálil k první tyči a uzavřel skóre na 3:0.

 

 VIDEOSESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra domácí ): Chtěli jsme vyhrát a potvrdit naše postavení. Po celý zápas jsme měli míč víc na kopačkách a v první půli byli lepším týmem. Hostům jsme větší šanci nedovolili. Ve druhé půli už to moc pěkný fotbal nebyl a ani jeden z mančaftů neměl víc ze hry. Po třetím gólu už se zápas jen dohrál.

FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér hosté ): Bohužel se omluvili 4 hráči ze zdravotních nebo osobních důvodů. Prvních 25. minut jsme byli ustrašení asi, že hrajeme s lídrem. Ve druhé půli jsme byli prvních 15. minut aktivnější, ale do vyložené šance jsme se nedostali. To mě trochu mrzí, že jsme to nedokázali dotáhnout do finální fáze. Chybělo nám víc štěstí a sebevědomí. I inkasované góly jsme měli vyřešit jinak. Včelnice vyhrála naprosto zaslouženě. Milé překvapení je výkon náhradníků a celý tým včetně lavičky zaslouží pochvalu za bojovnost.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - P. Berounský [-] , L. Šlapanský [-] , O. Blažek [-] , Z. Didek [-] (77. L. Holec [-] ) - T. Mareš [-] , D. Tuček [-] , V. Hornát [-] (46. S. Pacholík [-] ) , M. Petráš [-] - D. Bednář [-] , T. Nebeský [-] (80. P. Podolský [-] ) -

FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - V. Jánošík [-] , O. Madar [-] , P. Vosecký [-] , M. Zeman [-] - J. Kovář [-] , F. Mach [-] (74. Z. Roubík [-] ) , T. Dymák [-] , M. Bílek [-] , S. Sedláček [-] (56. R. Porochoňski [-] ) - Z. Šergl [-] (80. F. Sedláček [-] )

ŽK: 36. T. Mareš - 23. S. Sedláček , 73. P. Vosecký , 76. V. Jánošík .
Hráči zápasu: T. Nebeský .
Místo: N. Včelnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Katolický Slavomír - PICKA Pavel, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.