0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol si s Kardaškou rozdělil po bodu


Branky


0
V Suchdole branka nepadla
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

   Do zápasu vstupovali jako favorité domácí. A nejen díky tabulkovému postavení, ale i kvůli absenci hostujícího Bílka a nejlepšího střelce Zavadila jenž má kořeny právě v Suchdole. Fotbal měl solidní úroveň a oba týmy bojovaly. Výraznější šance se ovšem diváci nedočkali. S náznaky si včasnými výběhy poradili jak domácí Rácik tak hostující Trepka. Za zmínku tak snad jen stojí brzké střídání Kuchyňky jenž si poranil kotník. První poločas tedy branku nepřinesl a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu 0:0. 

Gólový půst pro obě mužstva

   Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Asi největší šanci Suchdola měl okolo 70. minuty Kubašta, ale s jeho střelou z levé strany si poradil Trepka. Oběma mužstvům tak úplně neseděl výkon nezkušeného rozhodčího Kociny, který mohl udělit více karet a některé události posoudit jinak. To platí především pro hosty, kteří se deset minut před koncem zápasu marně dožadovali odpískání penalty po ruce vápně domácích. Z tohoto mráčku však nezapršelo a tak u ve druhém zápase po sobě si oba soupeři zapsali do kolonky vstřelených branek shodně nulu. V příštím kole hraje Suchdol znovu doma a to s Lomnicí. Kardašova Řečice přivítá na svém hřišti Břilice.

 

 

   Pro čtenáře fotbalunas je nachystaná novinka. Po registraci může každý zhodnotit celé utkání. A to od klobásy a piva, přes hráče, trávník až po rozhodčí či úroveň zápasu. Brzy také dojde k tomu, že hráče kola budou moci volit jen registrovaní členové. Pro čtenáře fotbalunas je nachystaná novinka.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): Bylo to bojovné utkání a šance byly na obou stranách. Výsledná remíza je nakonec asi spravedlivá. Rozhodčí byl zřejmě nezkušený a mohl něco písknout a něco naopak nemusel. Ale myslím si, že zápas nikterak neovlivnil. Dneska podal dobrý výkon Rácik jenž sice moc práce neměl, ale když už poradil si s tím. Také tradičně stoper Arenberger a Hešík.

FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér hosté ): Byl to vyrovnaný a remízový zápas. Chtěli jsme samozřejmě vyhrát, ale nepřijeli jsme jako favorité a tak jsme s bodem spokojeni. Někde v 80. minutě měla být penalta a to víc než stoprocentní. Bohužel se nepískala, ale to by bylo pro domácí asi moc kruté. Celý tým zápas odmakal a s tím jsem spokojený, i když jsme už ve druhém zápase nedali gól.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - J. Kříž [-] , T. Záruba [-] , M. Dunaj [-] , A. Arenberger [-] - L. Hešík [-] , Š. Kubašta [-] , P. Špale [-] , M. Březina [-] - L. Kuchyňka [-] (10. L. Štěpánek [-] ) , J. Záruba [-]

FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - M. Nedoma [-] , O. Madar [-] , V. Jánošík [-] , P. Vosecký [-] - J. Pozníček [-] , T. Dymák [-] , S. Sedláček [-] , J. Kovář [-] (78. M. Zeman [-] ) - R. Porochoňski [-] (60. F. Mach [-] ) , Z. Šergl [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kocina Martin - KOVAŘÍK Zdeněk, HONZÍK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.