Třebětice slaví bod z Včelnice


Branky


0
Překvapení kola Včelnice mírně odvrátila až posledních minutách
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři rány pro Včelnici

   Ještě než samotný zápas začal museli domácí řešit nepříjemnou věc. Při rozcvičení před zápasem po výskoku špatně došlápl Vokuš a se zlomeným kotníkem a přetrhanými vazy bude muset podstoupit operaci. Druhý direkt přišel v 10. minutě kdy hosté snad z první šance po centru Seveldy zásluhou Nováka, který coby kovaný obránce zaskakoval v útoku otevřeli skóre. O třetí problém se postaral znovu kotník. Tentokrát špatné našlápnutí znamenalo střídání Blažka už po necelé půlhodině hry. Do té doby se na hřišti odehrávala celkem vyrovnaná partie. Pak byli přeci jen hladovější domácí. Ovšem poločas skončil překvapivě 0:1.

Záchrana bodu až před koncem

   Ve druhém dějství včelničtí už převzali otěže zápasu do svých rukou. V zakončení to ale vázlo. Hosté se dostávali do příležitostí jen sporadicky. Třebětice odolávaly tlaku domácích do 85. minuty. To se po druhém rohu za sebou a závaru ve vápně ujalo až zakončení Hornáta. Více branek v tomto zápase nepadlo a překvapivý výsledek tedy zní 1:1. 

 

       Pro čtenáře fotbalunas je nachystaná novinka. Po registraci může každý zhodnotit celé utkání. A to od klobásy a piva, přes hráče, trávník až po rozhodčí či úroveň zápasu. Brzy také dojde k tomu, že hráče kola budou moci volit jen registrovaní členové. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra domácí ): Dneska nás bohužel poznamenala dvě zranění. Řekl bych, že prvních cca 30 minut byla hra svým způsobem poměrně vyrovnaná. Pak zřejmě hosté fyzicky odpadli a tlačili jsme je. Musím říct, že takhle někoho hrát jsem snad ještě neviděl. Možná 60. minut jsme hosty jenž bránili snad v deseti tlačili. A ti jenom leželi, brečeli nebo zdržovali hru. Byť nemohu říct, že rozhodčí odpískal špatný zápas tohle hostům na můj vkus až příliš žral a hra se zbytečně kouskovala. Pokud dnes někoho vyzdvihnout bude to Didek.

FK Sokol Třebětice
Pavel Bastl ( kapitán hosté ): My jsme měli problém se sestavou. Dorazili jsme v 11ti a se střídajícím hráčem s dopoledním zápasem v nohách. První půle byla rozhodně vyrovnanější. Řekl bych tak 60 ku 40ti. Do té druhé nastoupili s větší chutí domácí. S bodem jsme spokojení a pochválit musím celý tým. Uhráli jsme to srdcem a bojovností. Pokud bych měl někoho vyzdvihnout byl by to Stanislav a Jiří Habrové jenž na sebe měli těžké hráče a gólman Havlík.



Místo: N. Včelnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVÁK Matěj - SVOBODA Jan, NEČEDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.