1:6
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice vysoko podlehly Lišovu


Branky


89. J. Bittengl - 27. O. Mach , 44. O. Mach , 50. O. Mach , 52. O. Mach , 65. D. Bouchal , 72. L. Mlýnek
0
Lišov si ve Velenicích spravil náladu i skóre
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté od začátku lepší

   O úvodního hvizdu bylo zjevné který tým bojuje o špici tabulky a který o záchranu. Hosté byli lepším týmem a domácí se k ohrožení soupeřovi branky prakticky nedostávali. Z počátku zápasu zkoušeli lišovští střílet z větší vzdálenosti. Ale buď byl Maroušek připravený nebo šla střela mimo. Svou herní převahu hosté přetavili v gól po necelé půlhodině hry. To po skrumáži dorazil míč do sítě ne zrovna prudkou střelou Mach, 0:1. Skóre se měnilo ještě minutu před přestávkou a to znovu zásluhou Macha. Lukáš Mlýnek zatáhl míč a nápálil ho před bránu kde ho střelec zápasu doklepl do brány, 0:2.

Dva rychlé góly a kosmetická úprava v závěru

   Ve druhé půli se obrázek hry prakticky nezměnil jen hosté byli produktivnější. Po pěti minutách hry se Lukáš Mlýnek s balonem prosmýkl přes půlku hřiště a naservíroval ho před prázdnou branku Machovi jenž tak zkompletoval hattrick, 0:3. V 52. minutě přidal 4. gól zápasu hlavou po centru kdo jiný než Mach a už takhle neškodní domácí věděli, že je po zápase. V 65. minutě zvýšili hosté po přímém kopu Bouchala už na 0:5. O pár minut později se gólu dočkal i Machův parťák z útoku Lukáš Mlýnek jenž si na malém vápně naskočil na centr od lajny a bylo to 0:6. V závěru zápasu se Velenice přeci jen dočkaly čestného úspěchu. Po přihrávkách Mikla s Machem zakončoval do prázdné branky Bittengl a zmírnil porážku na 1:6.

 

 

   Pro čtenáře fotbalunas je nachystaná novinka. Po registraci může každý zhodnotit celé utkání. A to od klobásy a piva, přes hráče, trávník až po rozhodčí či úroveň zápasu. Brzy také dojde k tomu, že hráče kola budou moci volit jen registrovaní členové. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva domácí ): Lišov byl po celý zápas lepším týmem. My jsme dělali hrozné chyby po, kterých jsme inkasovali. To nás ještě podržel gólman Maroušek jenž dobré čtyři další góly chytil. Ve druhém poločase jsme dostali dva slepené góly a bylo po zápase. Byl to snad nejhorší výkon doma co jsem tady! Jediné pozitivum je, že se nám na jaře konečně podařilo dát gól ze hry.

SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč hosté ): Zápas měl jasný průběh a my byli od začátku lepší. Začali jsme aktivně a stříleli spíše z dálky. Po čtvrtém gólu jsme hráli bez problémů a měli zápas pod kontrolou. Za čtyři góly si titul hráče utkání zaslouží Ota Mach.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - T. Zemánek [-] (46. F. Dvořák [-] ) , K. Macho [-] , M. Srpek [-] , P. Bambule [-] - Š. Filo [-] (63. O. Haumer [-] ) , K. Janda [-] , M. Filip [-] , J. Bittengl [-] - P. Sokol [-] (36. J. Mikl [-] ) , T. Kopecký [-] (72. P. Novotný [-] ) -

SK Lišov
V. Kotásek [-] - P. Shýbal [-] , J. Beneda [-] (69. L. Masnička [-] ) , J. Novák [-] , D. Mlýnek [-] - J. Beneda ml. [-] , D. Bouchal [-] , J. Kándl [-] , D. Brtna [-] - O. Mach [-] , L. Mlýnek [-] -

ŽK: 32. M. Filip , 55. F. Dvořák .
Hráči zápasu: O. Mach .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - PICKA Pavel, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.