1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropnice po matném výkonu podlehla Borovanům


Branky


0
Dva šťastné góly rozhodly zápas
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

   Zápas odpovídal tabulkovému postavení obou mužstev a příliš fotbalové krásy nenabídl. Stropnici stejně jako na podzim proti Borovanům chyběl ze zdravotních důvodů kapitán Holej, v Olešnici vykartovaný Tříska a stoper Jindra jenž si tímto zápasem svůj trest odpykal. Domácím poněkud vázla rozehrávka a balony vzduchem sbírala vysoká obrana hostů. Hosté hráli o něco více s míčem. Krátce po začátku zápasu zastavil Kořínka po přiťuknutí Silvy ofsajd. Po necelé čtvrthodině zakončoval standartku hlavou nad Silva. O malou chvíli později rozehrával na půlce trestný kop Haňur. Míč propadl vápnem a musel zachraňovat až Janeček. Poté zahrozili i hosté, ale na přízemní centr útočník nedosáhl. Ve 28. minutě se zastřeloval Kubíček. Jeho střela ve vápně však mířila nad. Jen o minutu později už  Kubíček mířil přesněji a jeho střela na zadní tyč znamenala vedení hostů 0:1. Zanedlouho pronikal po lajně Tomášek a až ve vápně ho přesným skluzem zastavil Szypula. Hosté hráli také několik minut jen v deseti, když byl za pomezní čarou ošetřován Džuba jenž nakonec vyvázl se čtyřmi stehy. Pět minut před koncem poločasu přišla další rána pro domácí. Z nějakých 20ti metrů vyslal na branku polovysokou střelu Němec. Josefík byl u tyče včas, ale na svůj zákrok asi nebude v dobrém vzpomínat, 0:2.

Druhá půle smírně

   Stropnice se snažila s výsledkem něco udělat a tlačila se do ofenzívy. V 50 minutě se do slibné příležitosti dostával Kořínek, ale míč si ukopl na roh. Po necelé hodině hry hlavou na půlce prodloužil Tošner ovšem Kořínkův samostatný únik vytáhl Janeček na roh. Z následného rohu prověřil pozornost hostujícího gólmana Horník. Domácí ve snaze útočit nechávali vzadu okénka. V 60. minutě hosté ve dvojici prchli po lajně a střelou z úhlu, možná i nepovedeným centrem Tomášek prostřelil domácího brankáře potřetí, 0:3. Stropničtí po dvou minutách dokázali kontrovat, když závar po Chovancově centru od půlky hřiště využil Bušta a trefil opuštěnou bránu, 1:3. Po necelých pěti minutách se Vlastimil Bašta řítil sám na branku. Rozhodčí ovšem uviděl ruku a zapískal. Naopak v 76. minutě byl znovu Vlastimil Bašta sám před Janečkem, kterého obhodil, došlo ke kontaktu a pádu, ale k nevoli domácích diváků se nepískalo. Pět minut před koncem po úniku vystřelil Chrástka, ale domácí gólman byl připravený.


Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč domácí ): Odehráli jsme hodně špatné utkání. Chyběli nám dva hráči středové řady a to bylo znát. I tak jsme si vytvořili dost šancí, ale v zakončení jsme byli zbrklí a nepřesní. Zato soupeř potrestal každou naší chybu. U nás si pochvalu zaslouží Chovanec.

FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil ( Trenér hosté ): Konečně jsme byli kompletní. Věděli jsme, že na tomhle hřišti nepůjde moc hrát kombinační fotbal a budeme muset nakopávat balony. Podařilo se nám dát dva góly a to určilo ráz druhé půle. Třetí gól už nám dodal klid a zápas jsme si pohlídali. Dneska musím za výkon pochválit Račáka, Němce a Kubíčka



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - V. Bušta [-] , D. Szypula [-] , J. Haňur [-] (43. T. Horník [-] ) , M. Koktavý [-] - D. Chovanec [-] , V. Bašta [-] , M. Bašta [-] - C. Silva [-] , M. Tošner [-] (76. R. Valíček [-] ) , T. Kořínek [-] (82. M. Kusák [-] )

FK Calofrig Borovany
D. Janeček [-] - R. Malík [-] , J. Anton [-] , M. Džuba [-] (46. R. Chrástka [-] ) , J. Brenner [-] - M. Tomášek [-] (85. P. Langer [-] ) , A. Pilát [-] , B. Němec [-] , M. Račák [-] (87. A. Fencl [-] ) - K. Kubíček [-] (74. J. Čermák [-] ) , M. Plachta [-]

ŽK: 64. D. Szypula - 14. M. Račák , 35. J. Anton , 89. J. Brenner .
Hráči zápasu: D. Chovanec - K. Kubíček , B. Němec .
Místo: H. Stropnice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šíma Václav - STUDENÝ Josef, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.