Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Včelnice přejela Bukovsko


Branky


0
Bukovsko si z Včelnice veze "jenom" bůra
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 2:0 pro domácí

   Zápas Včelnice s Bukovskem sledovala solidní návštěva cca 120ti fotbalových fanoušků. Tomuto číslu mohli konkurovat snad jen rozhodčí zápasu, kterým bylo v součtu více než 190 let. Od úvodního hvizdu bylo zjevné, kdo z týmů bude tahat za kratší konec. Domácí, jak je jejich zvykem, na svého soupeře vlétli. Už ve 4. minutě se s míčem dopředu prohnal Petráš, který se dokázal uvolnit, přehodit Vítka a otevřít skóre, 1:0. Včelnice v prvním poločase diktovala tempo, ale spalovala šanci za šancí. Ve 37. minutě, krátce poté, co kapitán Bednář neproměnil vyloženou šanci svým nepřesvědčivým zakončením, přece jen zvýšil na 2:0. Takový byl stav i v polovině zápasu.

Dva rychlé góly pro střídajícího Pacholíka

   Ve druhém poločase se obrázek hry nezměnil. Hosté si pár náznaků šancí vypracovali, ale Včelničtí měli zápas plně pod kontrolou. Domácí tradičně nešetřili střídáními a to se vyplatilo. Čtrvrt hodiny před koncem zvyšoval na 3:0 čerstvý Pacholík, jenž svým pohybem hostům zle zatápěl. Což potvrdil i po dalším úniku o dvě minuty později, kdy zvyšoval už na 4:0. Kdo jiný než Pacholík měl zásluhu i v brance na 5:0. Zbavil se svých strážců a naservíroval míč do prázdné branky Marešovi. Příští týden se Včelnice ve šlágru kola utká se silným Lišovem. Hosté z Bukovska si nejspíš budou chtít spravit chuť s velenickou lokomotivou.

 

VIDEOSESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra domácí ): Od první minuty jsme měli zápas pod kontrolou. Hostům jsme snad až nějaký závar ve vápně ve druhé půli nic nedovolili. Znovu jsme spoustu šancí neproměnili. Více mě však mrzí hra hostů. Myslím, že byla až zákeřná a mohlo se i červenat.

TJ Dolní Bukovsko
Petr Malecha (vedoucí mužstva hosté): Byla to hra kočky s myší. Hráli jsme sice týmově a bojovali, ale nestačilo to. Domácí byli jasně lepší ve všech směrech a uběhali nás. Byl to pro ně takový pohodový zápas.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - P. Berounský [-] (85. M. Vokuš [-] ) , L. Šlapanský [-] , J. Průša [-] , O. Blažek [-] - D. Tuček [-] (46. Z. Didek [-] ) , V. Hornát [-] (88. J. Matějka [-] ) , T. Mareš [-] , M. Petráš [-] - D. Bednář [-] , T. Nebeský [-] (50. S. Pacholík [-] ) -

TJ Dolní Bukovsko
J. Vítek [-] - T. Pour [-] , O. Kokeš [-] , J. Mikeska [-] , P. Zahradník [-] - T. Venčovský [-] (82. L. Malecha [-] ) , J. Klika [-] , J. Vlach [-] (79. R. Holšán [-] ) , P. Kokeš [-] , R. Mach [-] - J. Mach [-] (46. J. Cihla [-] ) -

ŽK: 60. T. Venčovský .
Hráči zápasu: M. Petráš .
Místo: N. Včelnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Studený Josef - BUMBA František, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.