3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Záhoří se trápí i na startu jara. V Horách padlo o tři branky


Branky


0

Zápas, který měl být spíše formalitou. A ačkoliv to podle výsledků vypadá na jednoznačný průběh, tak opak je pravdou. Hosté byli ve druhém poločase lepším týmem a pořádně Horám zatápěli. Domácí přesto zvítězili 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo minutou tich

Zápas mezi Ratibořskými Horami a Záhořím začal minutou ticha za sponzora domácí klubu Tomáše Šimona. Poté už se šlo do hry. Jako první zahrozil domácí Vaněček, ale jeho křižná střela prolétla kolem léve tyče hostující branky. O tři minuty později už viděli diváci první branku utkání. Z pravé strany odcentroval Růžička a nejlepší střelec soutěže Václav Hoffmann krásnou střelou na zadní tyč nedal Řeřichovi šanci. Hosté se dostali do šance poprvé ve čtrnácté minutě. Blažkův trestný kop ale v pokutovém území soupeře netrefil ani Filip, ani Hanus. Poté o sobě dal vědět domácí Greguš, který si pohrál se dvěma obránci a poté jen těsně minul branku. Pak už začali pomalu přebírat iniciativu hráči Záhoří, kteří začali Hory přehrávat ve středu hřiště, ale ne a ne se dostat do pořádné střelecké příležitosti. Po půl hodině se tak dostal ke slovu opět Václav Hoffmann, ale Řeřicha si poradil i s dorážkou Fišera. Záhoří mohlo vyrovnat ve 37. minutě, ale Blažkovu střelu z přímého kopu vyrazil dobrým zákrokem Tomáš Hoffmann. Už to vypadalo, že po prvním poločase bude stav 1:0, ale těsně před koncem Hory zvýšily. Antonín Fišer zaskočil špatně postaveného Řeřicha a do kabin šli domácí ještě spokojenější.

Hory přidaly ještě jednu branku

Jako první ve druhém poločase zahrozili hosté ze Záhoří. Sádlo dostal zpětnou přihrávku, ale na Tomáše Hoffmanna si nepřišel. Jeho pozornost vyzkoušel v 69. minutě Blažek, ale domácí brankář stále držel čisté konto. pak ale už byli domácí opět lepším týmem. Nicméně Záhoří se stále snažilo vyrovnat a tak postupem času vrhlo všechny své síly do ofenzivy. To mělo za následek třetí branku domácích. Fišer pronikl do otevřené obrany, prodloužil na Václava Hoffmanna a ten už neměl problém zvýšit na tříbrankový rozdíl. Tentýž hráč mohl zkompletovat hattrick, ale Řeřicha proti němu předvedl skvělý zákrok. Hosté se snažili zaznamenat alespoň čestný úspěch, ale ve stoprocentní šanci selhal Hanus a poté trefil břevno Martin Kvěch. Ratibořské Hory se tak můžou radovat ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
Václav Hoffmann (trenér): Před prvním mistrovským utkáním jarní části jsme opět museli řešit několik omluvenek hráčů. Do utkání jsme vstoupili aktivně a již v 9. minutě jsme se po pěkném centru Růžičky a hlavičce Václava Hoffmanna ujali vedení. Po zbytek prvního poločasu jsme byli i nadále lepším týmem a vedení jsme navýšili pěknou střelou Fišera v poslední minutě prvního poločasu. Na začátku druhého poločasu jsme museli nuceně vystřídat dva hráče, kteří měli pracovní povinnosti. Myslím si, že to naši hru ovlivnilo a soupeř byl po celý druhý poločas lepším týmem. Vypracoval si i několik velice slibných brankových příležitostí, které ale naštěstí pro nás neproměnil. Skóre utkání uzavřel v 75. minutě naší jedinou střelou na branku ve druhém poločase Václav Hoffmann. Nutno podotknout, že náš výkon ve druhém poločase nebyl optimální a jen díky velké dávce štěstí jsme vítězství uhájili. V dalších utkáních musíme podat daleko kvalitnější výkony. Příští utkání sehrajeme v sobotu 9.4. od 16.00 hodin na hřišti 1. FC Boston Kluky. Zveme naše věrné fanoušky.

TJ Sokol Záhoří
Jiří Sádlo (záložník): Řekl bych, že výsledek neodpovídá hře. I když domácí si asi vyhrát zasloužili. Ale tak o gól. V prvním poločase byli domácí lepší, i proto, že my jsme měli taktiku bránit. Ve druhém poločase jsme začali vepředu napadat a to nám prospělo. Vytvořili jsme si šance a oni najednou nevěděli. Nemohli kombinovat, neměli na to čas. My jsme ale naše šance, na rozdíl od soupeře, neproměnili.



Sestavy


SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - S. Mareš [-] , B. Greguš [-] , P. Komárek [-] , A. Fišer [-] , J. Růžička [-] , M. Breda [-] (85. S. Buřič [-] ) , J. Vaněček [-] (54. D. Říha [-] ) , D. Feichtinger [-] (76. L. Balík [-] ) , P. Krejčí [-] (46. L. Janovský [-] ) , V. Hoffmann [-]

TJ Sokol Záhoří
J. Řeřicha [-] - J. Sova [-] , M. Hendrych [-] , M. Kvěch [-] , M. Zoch [-] (80. M. Sochor [-] ) - J. Filip [-] (68. V. Hauser [-] ) , T. Blažek [-] , P. Ciboch [-] , O. Hanus [-] - L. Pícha [-] (26. J. Sádlo [-] ) , M. Kvěch [-] -

ŽK: 15. A. Fišer , 82. J. Růžička - 70. M. Kvěch .
Místo: Rat. Hory. Počet diváků: 90. Rozhodčí: HAVLÍK Vojtěch - DEVERA Radek, VÁŇA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.